About - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Ιουνίου 06, 2019

About

 Το agioitheodoroi.gr δημιουργήθηκε από μια μικρή ομάδα ανθρώπων με σκοπό την ενημέρωση, κυρίως για τα νέα από τον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, χωρίς βέβαια να αγνοεί τα σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον Κόσμο.


Δεν ευαγγελιζόμαστε την αποκλειστικότητα δημοσιεύοντας άρθρα, ειδήσεις, φωτογραφικό υλικό ή video που κάποιοι άλλοι κόπιασαν να δημιουργήσουν και τοποθετούμε ΠΑΝΤΑ την πηγή απ’ όπου προέρχεται.


Δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι, απλά καταγράφουμε, αρθρογραφούμε ή αναπαράγουμε σημαντικά, κατά την προσωπική μας άποψη γεγονότα και ενδιαφερόμαστε για την απλή πλην όμως τίμια ενημέρωση των αναγνωστών μας.


Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξεκινήσαμε, με αντικειμενικότητα και ανεξαρτησία, προκειμένου να παρέχουμε, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, την όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση αλλά και να αναδεικνύουμε καλοπροαίρετα τα κακώς κείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες