ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Εύγε στον συνδημότη μας Χρ. Παντελέου-Δείτε τι έκανε (ΦΩΤΟ) - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, Ιουνίου 30, 2020

ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Εύγε στον συνδημότη μας Χρ. Παντελέου-Δείτε τι έκανε (ΦΩΤΟ)


Η εγκατάλειψη του Λουτρακίου άλλα και όλου του Δήμου από την Δημοτική Αρχή Γκιώνη είναι πλέον πέραν κάθε αμφιβολίας δεδομένη με την πόλη έχει αφεθεί στη μοίρα της.

Χωρίς καμμία ευαισθησία, αλλά κυρίως χωρίς κανένα σχέδιο, η καθημερινότητα των δημοτών επαφίεται στο φιλότιμο των εργαζομένων, οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν στα μέτρα των αρμοδιοτήτων τους. Όσο δε αφορά για τα έργα δεν κινείται τίποτα. Αν τυχόν πέσει λίγη πίσσα σε κάποιο δρόμο οι Αντιδήμαρχοι σπεύδουν να φωτογραφηθούν όλοι μαζί και συγχαίροντας στο Facebook ο ένας στον άλλον.

Όσα δεν κάνει λοιπόν η δημοτική αρχή Γκιώνη αποφάσισε να κάνει ένας συνδημότης μας, ο Χρήστος Παντελέου. Ο κύριος Χρήστος είναι γνωστός για την ευαισθησία και την αγάπη που δείχνει για τον τόπο που μεγάλωσε και κατοικεί και καθώς διαπίστωσε ότι έχει καταστραφεί ένα κομμάτι από το προστατευτικό τοιχίο του παραλιακού πεζοδρόμου αποφάσισε να δράσει, όμως όχι αυθαίρετα αλλά νόμιμα. Έτσι λοιπόν κατέθεσε αίτηση στον Δήμο και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου, προκειμένου να αναλάβει με δικά του έξοδα και εργασία να αποκαταστήσει το κατεστραμμένο εκείνο σημείο.

Συγχαρητήρια Κύριε Χρήστο !!!!
Post Bottom Ad

Responsive Ads Here