Γυναίκα επιχείρησε να κατεβάσει ναζιστική σημαία και δέχτηκε 4 σφαίρες - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020

Γυναίκα επιχείρησε να κατεβάσει ναζιστική σημαία και δέχτηκε 4 σφαίρες

Μια γυναίκα των ΗΠΑ δέχτηκε πυροβολισμούς, αφού αφαίρεσε μια ναζιστική σημαία από την μπροστινή αυλή ενός σπιτιού στην πολιτεία της Οκλαχόμα.
Μία γυναίκα που βρισκόταν σε περιοχή της Οκλαχόμα των ΗΠΑ, περνώντας έξω από το σπίτι ενός άνδρα, του Αλεξάντερ Φέστερ, παρατήρησε δύο ναζιστικές σημαίες στο μπαλκόνι του και επιχείρησε να τις "κατεβάσει", σύμφωνα με πληροφορίες από το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Γκάρφιλντ.

Καθώς η γυναίκα τράπηκε σε φυγή, ο 44χρονος Φέστερ έριξε σφαίρες που την πέτυχαν στην πλάτη.


Η 26χρονη γυναίκα αναμένεται να ανακάμψει από τους τραυματισμούς της, ενώ ο άνδρας βρίσκεται υπό κράτηση.



Η σερίφης Jody Helm δήλωσε ότι η γυναίκα βρέθηκε ξαπλωμένη σε ένα χαντάκι με τέσσερις πληγές από πυροβολισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, πολλές κάμερες ασφαλείας στην περιοχή έδειξαν ότι ο 44χρονος πυροβόλησε τη γυναίκα «χωρίς προειδοποίηση». O 44χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 9 Ιουλίου.

Σύμφωνα με έναν γείτονα του κατηγορούμενου, οι σημαίες κυμάτιζαν στο σπίτι για περίπου έναν χρόνο, ενώ είχαν κλαπεί και ορισμένες φορές στο παρελθόν. Επιπλέον ο δράστης φέρεται να ντυνόταν συχνά με μαύρη στολή και ναζιστικό περιβραχιόνιο, φέρνοντας στο νου τις στολές που φορούσαν οι αξιωματικοί των SS.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες