ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-Σπύρο ξεπέζεψε, τώρα! - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, Ιουλίου 08, 2020

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-Σπύρο ξεπέζεψε, τώρα!

Δελτίο Τύπου εξέδωσε πριν λίγο ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Ώρα για Δράση" Δημήτρης Βασιλείου, με το οποίο καταγγέλλει την στάση του Αντιδημάρχου Σ.Ράτη εντός του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δελτίο Τύπου

Σπύρο ξεπέζεψε, τώρα!

Όχι από το άλογο, αλλά από το καλάμι που καβάλησες μετά το αποτέλεσμα των τελευταίων δημοτικών εκλογών. Ο πρώτος σε σταυρούς εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος δίκαια βεβαίως,, γιατί έχει προσφέρει έργο στο χωριό του σαν αντιδήμαρχος, δεν έχει κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιεί εκφράσεις σαν αυτή που δυναμίτισε το κλίμα της συνεδρίασης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. Δεν έχει ακόμη κανένα δικαίωμα να κοπανάει τα έδρανα της αίθουσας, σαν άλλος Χρουτσώφ, με μόνη διαφορά ότι αυτός κοπάνησε με το παπούτσι του το έδρανο της αίθουσας της συνεδρίασης του Ο.Η.Ε, το πάλαι ποτέ.

Όμως αυτά συνέβαιναν στο παρελθόν. Γιατί, καλό μου παιδί, δεν εννοείς να καταλάβεις ότι οι καιροί έχουν αλλάξει; Ζούμε σε Δημοκρατία που έχει κανόνες και οι κανόνες αυτοί είναι αποδεκτοί από όλους. Οι φασιστικές νοοτροπίες ανήκουν πλέον στο παρελθόν!

Νομίζεις ότι μπορείς να επιβάλλεις στους Δημοτικούς Συμβούλους «Να καταπίνουν αμάσητα ότι τους λες;» γιατί δείχνεις τόσο απροκάλυπτα τη φασιστική σου νοοτροπία; Θα καταλάβεις, επιτέλους, ότι θες - δεν θες θα συμμορφωθείς με τους κανόνες της Δημοκρατίας;

Δυναμίτισες τη συνεδρία του Συμβουλίου προχθές, με τα λεγόμενά σου και τον τρόπο σου και είσαι απόλυτα υπεύθυνος εσύ, για τη διακοπή της. Μήπως ήθελες αλήθεια να διακόψεις το Συμβούλιο για να μην ψηφίσουμε την κατασκευή του μικρού γηπέδου στην Περαχώρα ή να μη συζητήσουμε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης; Πονηρούλη, θα σε μαλώσω.

Πέρα όμως από τα αστεία, συμπαθέστατε Σπύρο, πρέπει να απεμπολήσεις κάποιες ιδέες σου. Πρέπει να μάθεις να δέχεσαι έλεγχο, εφ’ όσον διοικείς, και να τον δέχεσαι αδιαμαρτύρητα. Είσαι αλαζόνας και αυτό πρέπει να το αλλάξεις. Βέβαια έχεις δασκαλευτεί κατάλληλα, αλλά εμείς θα σου μαζέψουμε οπωσδήποτε τα λουριά. Δεν πρόκειται να σε αφήσουμε ασύδοτο. Θα δίνεις λογαριασμό για κάθε τι που κάνεις, στην αντιπολίτευση, σε αυτούς δηλαδή που οι Δημότες όρισαν να σε ελέγχουν, εσένα και όλο σου το σινάφι. Δημοκρατία Σπύρο! Κατάλαβέ το. Με βάση τους κανόνες της πρέπει να συμπεριφερόμαστε και να πολιτευόμαστε. Πρέπει να το καταλάβεις αυτό. Αν δεν θέλεις να καταλάβεις ότι έχουμε Δημοκρατία τότε πήγαινε σπίτι σου! Δεν ζούμε σε ολοκληρωτικό καθεστώς. Πάνε αυτά τελειώσανε!

Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, λοιπόν, ζήτησε συγνώμη από τους Δημοτικούς Συμβούλους για ό,τι είπες και για τον τρόπο που το είπες και εμείς θα δούμε αν θα σε συγχωρήσουμε. Επιβάλλεται να μεταμεληθείς, Σπύρο, σύνελθε!!!.

Δημήτρης Βασιλείου

Επικεφαλής

της Δημοτικής Παράταξης

«Ώρα για Δράση»

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here