Αποτρόπαιο σκηνικό στη Γαλλία: Επιβάτες ξυλοκόπησαν οδηγό λεωφορείου για τις μάσκες - Τον άφησαν εγκεφαλικά νεκρό - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Ιουλίου 08, 2020

Αποτρόπαιο σκηνικό στη Γαλλία: Επιβάτες ξυλοκόπησαν οδηγό λεωφορείου για τις μάσκες - Τον άφησαν εγκεφαλικά νεκρό

Σοκ προκαλεί η είδηση που έρχεται από τη Γαλλία με τον άγριο ξυλοδαρμό οδηγού λεωφορείου από ομάδα ατόμων, όταν εκείνος τους ζήτησε να φορέσουν μάσκες για να επιβιβαστούν.
Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στη Γαλλία από τον Απρίλιο, λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο με τα μέτρα να χαλαρώνουν σε όλη την Ευρώπη, φαίνεται ότι κάποιοι τα προσπερνούν.
Σάλο μάλιστα έχει προκαλέσει η είδηση ξυλοδαρμού ενός οδηγού λεωφορείου, ο οποίος θέλοντας να τηρήσει τα μέτρα προστασίας, ζήτησε από επιβάτες να φορέσουν τις μάσκες τους πριν επιβιβαστούν, εκείνοι αρνήθηκαν και τότε ο οδηγός δεν τους επέτρεψε να μπουν στο όχημα.
Αυτός ήταν ο λόγος που προκάλεσε την οργισμένη αντίδρασή τους με αποτέλεσμα να τον ξυλοκοπήσουν άγρια και να τον αφήσουν αναίσθητο. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός.
Η αστυνομία της πόλης Μπαγιόν συνέλαβε πέντε άτομα που ενεπλάκησαν στην επίθεση, τη στιγμή που δήμαρχος της πόλης, Ζαν Ρενέ Ετσεγκερί, σχολιάζοντας το περιστατικό έκανε λόγο για «πράξη βαρβαρότητας».
Ύστερα από αυτό, κάποιοι οδηγοί της περιοχής δεν πήγαν στις δουλειές τους φοβούμενοι για τη ζωή τους.
newspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες