Μύκονος: Το πιο ακριβό πιάτο του φετινού καλοκαιριού - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, Ιουλίου 02, 2020

Μύκονος: Το πιο ακριβό πιάτο του φετινού καλοκαιριού

Γι’ακόμη μία φορά η Μύκονος βρίσκεται στο προσκήνιο για την ευρηματική κουζίνα της καθώς και τα πρωτοποριακά πιάτα που οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν στα εστιατόριά της.
Την τιμητική του έχει αυτήν τη φορά το DK Oyster όπου οι θαμώνες μπορούν να θαυμάσουν απο κοντά τον ορισμό του “Art of plating” σε σχήμα δωδεκάποντης γόβας από πορσελάνη να προσκαλεί γαλαζοαίματους και μη να γευθούν την πιο εξεζητημένη διάσταση της γαστρονομίας συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα με τον αισθησιασμό.
Χρυσοί αστακοί, γαρίδες Carabinieros, χρυσά καβουροπόδαρα, αλλά και Τόμαχοκ μπριζόλες με φύλλα χρυσού και χαβιάρι Belluga μεταμορφώνουν την γαστρονομική απόλαυση σε αξέχαστη life-time experience αυστηρώς ακατάλληλη για τραπεζικούς λογαριασμούς κάτω των 6 ή 7 μηδενικών!

Για την απολαυστική εκκεντρικότητα του concept ευθύνεται το γνωστό enfant terrible της Μυκόνου Δημήτρης Καλαμαράς που διεκδικεί τον τίτλο του άξιου συνεχιστή των επιχειρηματιών της Μυκόνου που έκαναν το νησί συνώνυμο εκκεντρικότητας και κορυφαίο προορισμό του διεθνούς τζετ σετ.

Πηγή: mykonoslive.tv

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here