Τι δείχνει η Μύτη για την προσωπικότητά σας - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Ιουλίου 20, 2020

Τι δείχνει η Μύτη για την προσωπικότητά σας

Προσέξτε καλά τη μύτη σας! Ξέρετε τι δείχνει για την προσωπικότητά σας;
Πολλοί άνθρωποι έχουν φτάσει στο σημείο ακόμα και να παρέμβουν στη... μητέρα φύση και να διορθώσουν τυχόν ατέλειες στη μύτη τους. Αλλοι, πάλι, δεν την αγγίζουν, γνωρίζοντας πως η μύτη προσδίδει τη δική της ξεχωριστή γοητεία σε κάθε άνθρωπο.

Μπορεί, όμως, το σχήμα της μύτης μας να αποκαλύπτει πράγματα του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς μας. Ναι, είναι η απάντηση.

Αν έχεις αυτή τη μύτη, είσαι άτομο πολύ κοινωνικό, με ενδιαφέρουσα ομάδα φίλων και εξαιρετικά αισιόδοξο. Δημιουργία και περιέργεια σε χαρακτηρίζουν.
 
Η αποκαλούμενη ελληνική μύτη... Είσαι συγκρατημένο άτομο, που δύσκολα δείχνεις τα συναισθήματά σου, πιστό και ρεαλιστικό.
 
Αν έχεις γαμψή μύτη με μικρό εξόγωμα στη μέση, τότε είσαι φιλόδοξο άτομο που επικεντρώνεσαι στο στόχο και με μεγάλη αποφασιστικότητα στην υπεράσπιση των αρχών σου.
 
Αν έχεις μύτη σαν κι αυτή είσαι άτομο οργανωμένο και αποφασισμένο. Δίνεις βάρος στην καριέρα και δεν τα παρατάς αν δεν αποκτήσεις αυτό που θες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.
 
Αν έχεις μύτη... γαλλική είσαι ένα χαρούμενο άτομο, αυθόρμητο και παρορμητικό. Ταυτόχρονα με μεγάλη δημοφιλία, ενώ έχεις και εξαιρετικά δυνατό ένστικτο.
 
Αν η μύτη σου είναι ίσια, έχεις δυνατή προσωπικότητα και είσαι απόλυτα βέβαιος για τις ικανότητες που σε διακρίνουν. Γι' αυτό και δεν επηρεάζεσαι εύκολα.
 
Η λεγόμενη ρωμαϊκή μύτη, «κρύβει» άτομα ευαίσθητα και με δυνατή συναισθηματική ζωή, συμπονετικά για όλους, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό τους.
 
Μύτη στραβή; Ατομο σταθερό, αξιόπιστο και πρόθυμο πάντα να ακούει τα προβλήματα των άλλων. Ρεαλιστές που μπορείς να βασιστείς πάνω τους.
 





Προσέξτε καλά τη μύτη σας! Ξέρετε τι δείχνει για την προσωπικότητά σας;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες