Μακάβριο εύρημα στον Πειραιά: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα με τραύμα στον λαιμό - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Ιουλίου 10, 2020

Μακάβριο εύρημα στον Πειραιά: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα με τραύμα στον λαιμό

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, ύστερα από τον εντοπισμό της σορού μιας γυναίκας με τραύμα στον λαιμό στην περιοχή της Παγόδας στον Πειραιά.
Χωρίς τις αισθήσεις της και με τραύμα στον λαιμό εντοπίστηκε μία γυναίκα στην περιοχή της Παγόδας στον Πειραιά, σημαίνοντας συναγερμό στις αστυνομικές και λιμενικές αρχές.

Πρόκειται για γυναίκα περίπου 40 ετών, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά της.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από τη Λιμενική Αρχή Πειραιά, ενώ δεν αποκλείεται προς το παρόν κανένα ενδεχόμενο.

Υπενθυμίζεται ότι προχθές είχε εντοπιστεί στην παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά η σορός ενός άνδρα, το κεφάλι του οποίου ήταν τυλιγμένο με σακούλα. Όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο άνδρα ηλικίας περίπου 80 ετών. Τη σορό εντόπισε μία γυναίκα, η οποία φέρεται να κατέθεσε στις Αρχές ότι το πτώμα ήταν χτυπημένο, ενώ φορούσε και τα ρούχα του. Τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής ζήτησε η Λιμενική Αρχή Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση για την υπόθεση, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. Σημειώνεται πως από οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες