Εκκενώνεται το Σοφικό – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η ανατολική Κορινθία - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Ιουλίου 23, 2020

Εκκενώνεται το Σοφικό – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η ανατολική Κορινθία

Κόρινθος: Εκτός ελέγχου η φωτιά στις Κεχριές – Εκκενώνονται ο ...
Προωθείται η εκκένωση του Σοφικού Κορινθίας, σύμφωνα με την περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ενημερώθηκε ότι η φωτιά που ξέσπασε στις Κεχριές αναπτύσσεται σε μέτωπο 30 χιλιομέτρων.

Επίσης, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με την περιφέρεια Πελοποννήσου, «σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η περιοχή της ανατολικής Κορινθίας, στην οποία -παρά προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων- συνεχίζει και σήμερα Πέμπτη , για δεύτερη ημέρα, να καίει η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στις Κεχριές».

Νωρίτερα, στην εκκένωση κατασκήνωσης στην περιοχή Σοφικό και της κοινότητας Ντράσσα προχώρησαν, για προληπτικούς λόγους, οι Αρχές στην Κορινθία, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος, διότι, όπως εξήγησε, «η κατάσταση με τη φωτιά είναι πάρα πολύ δύσκολη». Όπως πρόσθεσε ο δήμαρχος, «έχω ήδη ζητήσει από την κυβέρνηση και την Περιφέρεια Πελοποννήσου να κηρύξουν τον δήμο σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης». Επίσης, όπως είπε, «παρότι επιχειρεί στην περιοχή σχεδόν το σύνολο των εναέριων πυροσβεστικών μέσων, η κατάσταση δεν ελέγχεται».
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/fotia-kehries-prootheitai-ekkenosi-sofikoy


Κόρινθος: Εκτός ελέγχου η φωτιά στις Κεχριές – Εκκενώνονται ο ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες