Επιβάτης τρένου ξυλοκόπησε υπάλληλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ επειδή του ζήτησε να φορέσει μάσκα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Ιουλίου 09, 2020

Επιβάτης τρένου ξυλοκόπησε υπάλληλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ επειδή του ζήτησε να φορέσει μάσκα

Η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε στην Έδεσσα για να παραστούν οι πρώτες βοήθειες στον άτυχο συνοδό του τρένου.
Επίθεση δέχτηκε συνοδός της αμαξοστοιχίας 84 (Φλώρινα – Θεσσαλονίκη) από επιβάτη, του οποίου του ζητήθηκε να τηρήσει τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό και να φορέσει τη μάσκα του.
Ο ίδιος όχι μόνο αρνήθηκε να τηρήσει το μέτρο που υποχρεώνει τους επιβάτες να φορούν μάσκα, παρά αντέδρασε ξυλοκοπώντας τον υπάλληλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Η συγκεκριμένη αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Έδεσσας και σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναμένει την άφιξη ΕΚΑΒ για την παροχή βοήθειας στον συνοδό της αμαξοστοιχίας.
Για το επεισόδιο ενημερώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι η 'Αμεση Δράση που προσήγαγε τον 24χρονο επιβάτη. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η προσαγωγή έγινε στον σιδηροδρομικό σταθμό της Βέροιας, ενώ ο 24χρονος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.
Ο ελεγκτής διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, και σύμφωνα με την Αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει υποβάλει μήνυση για το συμβάν κάτι που αναμένεται να γίνει.
Δείτε την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:
«Η αμαξοστοιχία 84 (Φλώρινα-Θεσσαλονίκη) αναμένει την άφιξη ΕΚΑΒ στο ΣΣ Εδεσσας για παροχή βοήθειας σε προσωπικό συνοδείας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ο συνοδός της αμαξοστοιχίας υπέστη σωματική επίθεση από επιβάτη, μετά από υπόδειξη για την υποχρεωτική χρήση μάσκας, την οποία ο επιβάτης αρνήθηκε να χρησιμοποιηθεί».newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες