Άγιοι Θεόδωροι:Σωτήρια η έγκαιρη επέμβαση των Λιμενικών που έσωσαν την ύστατη στιγμή λουόμενο που πάλευε με τα άγρια κύματα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Ιουλίου 08, 2020

Άγιοι Θεόδωροι:Σωτήρια η έγκαιρη επέμβαση των Λιμενικών που έσωσαν την ύστατη στιγμή λουόμενο που πάλευε με τα άγρια κύματα

Αίσιο τέλος είχε λουόμενος στη θαλάσσια περιοχή των Αγ. Θεοδώρων χάρις την έγκαιρη επέμβαση πλωτών και χερσαίων μέσων των Λιμενικών Τμημάτων Αγ. Θεοδώρων και Ισθμίων.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 05 Ιουλίου και περί ώρα 18:55 ειδοποιήθηκαν οι ανωτέρω Υπηρεσίες Λιμενικού Σώματος για αγνοούμενο στην θαλάσσια περιοχή από το Θάλαμο Επιχειρήσεων του Α.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ .
Άμεσα έσπευσαν στην περιοχή με χερσαίο μέσο κλιμάκιο της Υπηρεσίας Αγ. Θεοδώρων
αλλά και από θαλάσσης με το πλωτό μέσο 342 Λ/Τ Ισθμίων.
Κατόπιν ενδελεχούς έρευνας της περιοχής και συνεργασίας των ανωτέρω αρχών με πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο, καθώς και με την βοήθεια ψηφιακής κάμερας εντοπίστηκε ο άνδρας που κινδύνευε περίπου 500 μέτρα από την ακτογραμμή όπου Το ΠΛΣ – 342 προσέγγισε και περισυνέλεξε τον εν λόγω άνδρα σχεδόν την ύστατη στιγμή πριν οι δυνάμεις του τον εγκαταλείψουν.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κολυμπούσε περίπου 50 με 60 μέτρα από την ακτογραμμή όταν ξαφνικά απότομο μπουρίνι βροχής και υψηλής έντασης ανέμων τον απομάκρυναν από την ακτή παρασύροντας τον στα ανοιχτά ενώ ο ίδιος προσπαθούσε να κολυμπήσει προς την ακτή.
Συγχαρητήρια στο πλήρωμα του ΠΛΣ-342 και των Λιμενικών Αρχών Αγ. Θεοδώρων και Ισθμίων
καθώς και όσους συνέβαλλαν στην διάσωση.korinthosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες