Άνδρας περίμενε γυμνός στην ουρά φαρμακείου στην Κύπρο – Αντιδράσεις για τη φωτογραφία του αστυνομικού(video) - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020

Άνδρας περίμενε γυμνός στην ουρά φαρμακείου στην Κύπρο – Αντιδράσεις για τη φωτογραφία του αστυνομικού(video)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους η εργαζόμενοι και οι πελάτες σε φαρμακείο της Κύπρου, όταν ξαφνικά είδαν να μπαίνει στον χώρο ένας άνδρας εντελώς γυμνός.
Ο άνδρας μπήκε τσίτσιδος στο φαρμακείο της Λεμεσσού κρατώντας στα χέρια του ένα βιβλίο και περίμενε υπομονετικά μπροστά στους έκπληκτους πελάτες.
Το περιστατικό κατέγραψε με το κινητό του ένας περαστικός, ενώ άμεσα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία. Άνδρες της Άμεσης Δράσης που έφτασαν στο σημείο, σκέπασαν τον γυμνό άνδρα που φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, με μια κουβέρτα, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητά του.
Λίγες ώρες αργότερα, Κύπριος αστυνομικός ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων όταν ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο αστυνομικό τμήμα, μαζί με τον άνδρα που εντοπίστηκε γυμνός. Ο αστυνομικός όπως όλα δείχνουν, φέρεται ότι ήθελε να προβάλλει το «σπουδαίο» κατόρθωμα μετά τη διαρροή του βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το περιστατικό προκάλεσε την οργή του αρχηγού της κυπριακής αστυνομίας, Στέλιου Παπαθεοδώρου, ο οποίος με ανάρτηση του στο Twitter απολογήθηκε για την απαράδεκτη συμπεριφορά του αστυνομικού και σημείωσε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με την ιδιότητα μελών της αστυνομίας.

Εναντίον του αστυνομικού που ανέβασε τη φωτογραφία, διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα το πρωί της Τετάρτης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες