Γάτα έπεσε από πολυκατοικία πάνω σε παππού και τον έστειλε 23 μέρες στο νοσοκομείο – (Βίντεο) - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Αυγούστου 16, 2020

Γάτα έπεσε από πολυκατοικία πάνω σε παππού και τον έστειλε 23 μέρες στο νοσοκομείο – (Βίντεο)

Ένας άμοιρος συνταξιούχος στην Κίνα περπατούσε αμέριμνος όταν μια ασπρόμαυρη γάτα έπεσε από πολυκατοικίας και προσγειώθηκε κατευθείαν στο σβέρκο του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας στην πόλη Χαρμπίν της Κίνας, στις 12 Ιούλη, ο ηλικιωμένος άντρας πήγαινε αργά-αργά στο δρόμο του, ακολουθώντας το αγαπημένο του λαμπραντόρ.

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει γάτα-φάντασμα
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : YOUTUBE/CATERS CLIPS
Ζωικές ψυχικές οντότητες στο Έσσεξ; Κάμερα ασφαλείας καταγράφει γάτα-φάντασμα - Βίντεο
Ξαφνικά, μια γάτα πέφτει από ψηλά και τον χτυπά. Ο συνταξιούχος αμέσως καταρρέει και σωριάζεται στο έδαφος, όπου μένει χωρίς να σαλεύει καθόλου.

Η γάτα σηκώνεται γρήγορα και προσπαθεί να τρέξει μακριά, όμως ο σκύλος την προλαβαίνει και την στριμώχνει σε ένα κατώφλι εκεί κοντά.

Όπως ανέφερε στα τοπικά ΜΜΕ ο γιος του συνταξιούχου, η γάτα άνηκε σε έναν γείτονα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο τραυματισμένος άντρας χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο για 23 ημέρες, πριν πάρει εξιτήριο αυτή την εβδομάδα. Ακόμη έχει ανάγκη από φυσιοθεραπείες προκειμένου α επανέλθει πλήρως.

Η οικογένεια του άτυχου συνταξιούχου προσπάθησε να έρθει σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη της γάτας, ζητώντας αποζημίωση 150 χιλ. γουάν (περίπου 18 χιλ. ευρώ) για τα ιατρικά έξοδα, αλλά ο γείτονας, τελικά, συμφώνησε να καταλάβει 60 χιλ. γουάν (περίπου 7 χιλ. ευρώ).

Δείτε το βίντεο:






Πηγή: https://sputniknews.gr/viral/202008168040147-gata-peftei-apo-polykatoikia-pano-se-syntaxiouho-23-meres-sto-nosokomeio-o-pappous-binteo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες