Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 51χρονο Έλληνα επιχειρηματία - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Αυγούστου 18, 2020

Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 51χρονο Έλληνα επιχειρηματία

Συγκλονίζει και «σοκάρει» την επαρχία Ελασσόνας και όχι μόνο, αλλά και την κοινωνία του αποδήμου Ελληνισμού στην Ολλανδία, ο απρόσμενος αιφνίδιoς θάνατος 51χρονου «αποδήμου» από την Ελασσόνα επιχειρηματία, που τραυματίστηκε θανάσιμα, δεχόμενος μαχαιριά, προσπαθώντας να χωρίσει εμπλεκόμενοι μέλη της ίδιας οικογένειας στην πόλη Groningen (Γκρόνινγκεν) ins Ολλανδίας όπως αναφέρει το onlarissa.gr.

Ο 51χρονος επιχειρηματίας εστίασης, που ζούσε και εργαζόταν στο Groningen (Γκρόνινγκεν) της Ολλανδίας με καταγωγή από το Κεφαλόβρυσο Ελασσόνας, παντρεμένο και πατέρα 3 γιων.

Όλα εξελίχθηκαν αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 15 Αυγούστου, στη συγκεκριμένη πόλη, που βρίσκεται στα βόρεια της Ολλανδίας εκεί όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο άτυχος Ελασσονίτης που διατηρεί εστιατόριο.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 51χρονος δέχθηκε «θανατηφόρα» μαχαιριά, προσπαθώντας να ηρεμήσει και να χωρίσει εμπλεκόμενους σε οικογενειακό καυγά, κάτι που του στοίχισε την ίδια του τη ζωή. Να σημειωθεί ότι ο καυγάς που έφερε και τον τραγικό θάνατο δεν σχετίζεται με την επιχείρηση που διατηρεί.





Πηγή: https://www.news.gr/ellada/article/2328559/macherosan-mechri-thanatou-51chrono-epichirimatia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες