ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ - Κίνδυνος / Θάνατος στο 62χλμ του παράδρομου (Video - Pics) - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Αυγούστου 25, 2020

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ - Κίνδυνος / Θάνατος στο 62χλμ του παράδρομου (Video - Pics)

Το ζήτημα της σημαντικής καθυστέρησης στην έναρξη του έργου αποκατάστασης του οδοστρώματος στο 62ο χλμ του παράδρομου της Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου το οποίο έχει υποστεί ζημιές από την θεομηνία του "Γηρυόνη" που έπληξε Αγίους Θεοδώρους και την Κινέττα, φέρνει στο προσκήνιο για μια ακόμη φορά το agioitheodoroi.gr , σε μια προσπάθεια μήπως και ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι και ξεκινήσουν τις εργασίες.


Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το video και τις φωτογραφίες το πέρασμα από το σημείο εκτελείται εναλλάξ μόνο από την μία λωρίδα μέσω σηματοδότη, ο οποίος μάλιστα κάποιες  φορές δυσλειτουργεί, με αποτέλεσμα η διέλευση των οχημάτων να γίνεται με ρίσκο που αναλαμβάνουν οι οδηγοί. Επιπλέον προκαλεί ανησυχία το ενδεχόμενο να επεκταθεί η κατάρρευση σε ανύποπτο χρόνο και στο έδαφος του οδοστρώματος που χρησιμοποιείται, με δυνητικά τραγικά αποτελέσματα. Επίσης το οδόστρωμα επιβαρύνεται και η κατάσταση επιδεινώνεται έτι περαιτέρω, καθώς τα οχήματα που μετακινούνται στην Παλαιά Εθνική Οδό εκτρέπονται μέσω του εν λόγο σημείου από την κατεστραμμένη γέφυρα της Κινέττας.


Οι διαβεβαιώσεις για ταχεία αποκατάσταση των ζημιών, κυρίως στελεχών της Περιφέρειας αλλά και κάποιων κυβερνητικών στελεχών που επισκέφθηκαν τις πληγείσες περιοχές μετά την θεομηνία του Νοεμβρίου του 2019, παραμένουν 9 μήνες μετά απλές υποσχέσεις, παρότι έθεσαν τους Αγίους Θεοδώρους σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης προκειμένου να εκκινήσουν άμεσα οι εργασίες.


Ως τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα, αφουγκραζόμενοι την κοινή γνώμη των κατοίκων της περιοχής, ζητάμε από οποιονδήποτε φέρει την ευθύνη για την αποκατάσταση των ζημιών (Κράτος, Περιφέρεια, Δήμος ή Ιδιώτης), να δρομολογήσει την άμεση έναρξη των εργασιών, προτού οι καιρικές συνθήκες δυσκολέψουν την πραγματοποίηση των εργασιών, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος.

Δείτε το Video που ακολουθεί:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες