Αμαλιάδα: Γάλλοι τουρίστες πνίγηκαν σε αρδευτικό κανάλι - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Αυγούστου 22, 2020

Αμαλιάδα: Γάλλοι τουρίστες πνίγηκαν σε αρδευτικό κανάλι

Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/08), στον δρόμο ανάμεσα στην Αμαλιάδα και την Μαραθιά.
  
Πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα από την Γαλλία, ηλικίας 40-45 ετών.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στο αρδευτικό κανάλι στο γεφυράκι που βρίσκεται κοντά στο 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας.


Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας Ήλιδας και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας για τον απεγκλωβισμό των δύο επιβατών, οι οποίοι ανασύρθηκαν νεκροί.

Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στον δρόμο ανάμεσα στην Αμαλιάδα και την Μαραθιά.

Για την ανάσυρση έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από άνδρες της Πυροσβεστικής. Οι δύο επιβαίνοντες άνδρας και γυναίκα ηλικίας 40-45 ετών είχαν πνιγεί αφού το αμάξι κατέληξε στο κανάλι, μέσα στο νερό, αναποδογυρισμένο.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τους δύο ανασυρθέντες στο νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.





Πηγή: patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες