Λαμία: Αδιανόητο τροχαίο ντελιβερά με σερβιτόρα - Πώς χτύπησαν με τα κεφάλια τους - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2020

Λαμία: Αδιανόητο τροχαίο ντελιβερά με σερβιτόρα - Πώς χτύπησαν με τα κεφάλια τους

Μια περίεργη παράσυρση με δυο παιδιά τραυματισμένα σοβαρά είχαμε το μεσημέρι στον κεντρικό παραλιακό δρόμο των Καμένων Βούρλων.

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 3:00΄ το μεσημέρι όταν μια σερβιτόρα διασχίζοντας το δρόμο παρασύρθηκε από νεαρό ντελιβαρά.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες ο 22χρονος ντελιβεράς βλέποντας την τελευταια στιγμή την 19χρονη σερβιτόρα να βγαίνει ανάμεσα από τα αυτοκίνητα προσπαθησε να την αποφύγει.

Οι μαρτυρίες λένε ότι δεν την χτύπησε με το μηχανάκι, αλλά συγκρούστηκαν με δύναμη τα κεφάλια τους. Τόσο η κοπέλα όσο και ο ντελιβεράς μετά τη σύγκρουση βρέθηκαν στο οδόστρωμα.

Μάλιστα το κράνος του 22χρονου δικυκλιστή μετά τη σύγκρουση έφυγε, με αποτέλεσμα το παιδί  πέφτοντας να χτυπήσει στο κεφάλι.

Ακολούθησε πανικός και όσοι επαγγελματίες αλλά και διερχόμενοι βρέθηκαν στο σημείο έτρεξαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στα δυο τραυματισμένα παιδιά, που ήταν πεσμένα στο δρόμο μέσα στα αίματα.

Ταυτόχρονα κλήθηκαν και δυο ασθενοφόρα στο σημείο που παρέλαβαν τα δυο παιδιά, που έχουν τραυματιστεί σοβαρά και τα μετέφεραν αρχικά στο ΚΥ Καμένων Βούρλων και στη συνέχεια στο ΓΝ Λαμίας.

Τις ακριβείς συνθήκες που εγινε το τροχαίο ερευνούν οι αστυνομικοί του ΑΤ Καμένων Βούρλων.





Πηγή: https://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/164256-kamena-voyrla-deliveras-paresyre-servitora-me-mixanaki-foto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες