Συναγερμός στο Μαρκόπουλο: «Ρολά» κατεβάζει το δημαρχείο λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2020

Συναγερμός στο Μαρκόπουλο: «Ρολά» κατεβάζει το δημαρχείο λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού


Αναστολή λειτουργίας για το δημαρχείο Μαρκοπούλου λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού. Αναστέλλεται η είσπραξη όλων των βεβαιωμένων οφειλών.
Αναστέλλονται προσωρινά οι λειτουργίες του Δήμου Μαρκοπούλου με το δημαρχείο να κλείνει λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση , «για την προστασία των εργαζομένων αλλά και των συναλλασσόμενων πολιτών με τις υπηρεσίες του Δήμου, προληπτικά θα παραμείνουν κλειστές μέχρι νεωτέρας, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου μας εκτός από την Πλαζ Αυλακίου, την Τεχνική Υπηρεσία, την Υ.ΔΟΜ., το Κ.Ε.Π., την Κοινωνική Υπηρεσία, την Βιβλιοθήκη και το Δημοτικό Στάδιο».

Στο δημαρχείο έχει κληθεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για έλεγχο όλων των δημοτικών υπαλλήλων ενώ πραγματοποιείται απολύμανση όλων των κλειστών δημοτικών χώρων.

Στην ανακοίνωση του, ο Δήμος γνωστοποιεί προς τους πολίτες της περιοχής ότι «αναστέλλεται η είσπραξη όλων των βεβαιωμένων οφειλών και παρατείνεται η προθεσμία για την τακτοποίηση των αλλαγών στα τετραγωνικά μέτρα μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2020".
newpost.gr

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here