Τρεις νέοι θάνατοι λουόμενων - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Αυγούστου 05, 2020

Τρεις νέοι θάνατοι λουόμενων

Τρεις λουόμενοι έχασαν χθες τη ζωή τους στις περιοχές Βραυρώνα, Σκιάθο και Θεσσαλονίκη. 

Ειδικότερα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Βραυρώνας Ν. Αττικής, 72χρονος. Ο ηλικιωμένος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Στην θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΤΖΑΝΕΡΙΑ”  ν. Σκιάθου,ανασύρθηκε τις απογευματινές ώρες χθες, 33χρονος αλλοδαπός. χωρίς τις αισθήσεις του. Ο 33χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο  Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σκιάθου. 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες,

Από τη θαλάσσια περιοχή του Ναυτικού Ομίλου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης ανασύρθηκε τις μεσημβρινές ώρες χθες, 80χρονος χωρίς τις αισθήσεις του.  Στην περιοχή μετέβη ασθενοφόρο όχημα με πλήρωμα του ΕΚΑΒ, από το οποίο διαπιστώθηκε ο θάνατος του ανωτέρω, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ». Από το Κεντρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.





Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες