Απίστευτη περιπέτεια οικοδόμου που τον δάγκωσε ποντίκι στην Κρήτη - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2020

Απίστευτη περιπέτεια οικοδόμου που τον δάγκωσε ποντίκι στην Κρήτη

Στην μεγάλη αυτή περιπέτεια μπήκε ο οικοδόμος στο Ηράκλειο, ο οποίος είχε την ατυχία να τον δαγκώσει ποντίκι.
Ο ίδιος έπρεπε οπωσδήποτε να λάβει θεραπεία – έναν συγκεκριμένο ορό – κατά της λεπτοσπείρωσης ωστόσο ούτε το Κέντρο Υγείας, ούτε το νοσοκομείο, ούτε το φαρμακείο είχε τον συγκεκριμένο ορό!

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει το Συνδικάτο Οικοδόμων, ο άτυχος άνδρας έγινε… μπαλάκι ανάμεσα στις υγειονομικές υπηρεσίες ενώ χρειάστηκε να περάσει ένα 24ωρο, με κίνδυνο της ζωής του, για να λάβει την θεραπεία που έπρεπε.
Συγκεκριμένα, η καταγγελία από το Συνδικάτο Οικοδόμων του Ηρακλείου, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι το ατύχημα έγινε κατά τη διάρκεια οικοδομικών εργασιών στο χωριό Βενεράτο και ο οικοδόμος πήγε για βοήθεια στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας. Από εκεί επειδή δεν είχαν τον ορό, τον έστειλαν στο εφημερεύον νοσοκομείο, εφιστώντας του την προσοχή για την σοβαρότητα του περιστατικού.

Πήγε στο Βενιζέλειο που εφημέρευε. Στα επείγοντα αφού τον ενημέρωσαν και εκεί για τη σοβαρότητα του περιστατικού, του είπαν ότι ούτε εκεί έχουν τον απαραίτητο ορό και του έδωσαν τη διεύθυνση φαρμακείου που ήταν ανοιχτό την ώρα εκείνη.


Όμως, ούτε το φαρμακείο στον Ξηροπόταμο δεν είχε τον ορό. Τον συμβούλευσαν να πάει την άλλη μέρα σε άλλο φαρμακείο στο κέντρο της πόλης για να πάρει τον ορό.

Την άλλη μέρα ο συνάδελφος κατέβηκε στο Ηράκλειο, να αγοράσει τον ορό για να μην πεθάνει από λεπτοσπείρωση…

Πηγή: cretapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες