Κορονοϊός: Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη – Έξι αστυνομικοί θετικοί στον ιό - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Αυγούστου 17, 2020

Κορονοϊός: Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη – Έξι αστυνομικοί θετικοί στον ιό

Έξι επιβεβαιωμένα κρούσματα κορoνοϊου εντοπίστηκαν σε αστυνομικούς που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του GRTimes, πρόκειται για αστυνομικούς που υπηρετούν σε πέντε διαφορετικές υπηρεσίες και διαγνώστηκαν θετικοί στην COVID-19 μεταξύ 8 Αυγούστου και Δεκαπενταύγουστου, ενώ ενώ σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα από τα τεστ που έχουν γίνει από μονάδες του ΕΟΔΥ.


Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ), Θοδωρής Τσαϊρίδης, απευθύνει έκκληση ούτως ώστε να κινητοποιηθεί άμεσα ο ΕΟΔΥ και να πραγματοποιήσει διαγνωστικά τεστ.


«Να δοθεί προτεραιότητα στους αστυνομικούς καθώς βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και σε άμεση επαφή με τους πολίτες, ούτως ώστε να διασφαλιστεί η προστασία τους», τονίζει.

Προσθέτει δε, πως «παρά το γεγονός ότι διανύουμε τον πέμπτο μήνα της πανδημίας στη χώρα μας, βλέπουμε να μην υπάρχουν άμεσα αντανακλαστικά για την προστασία των αστυνομικών».

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, έχει ζητήσει επανειλημμένα όλο αυτό το διάστημα να γίνονται τεστ στους αστυνομικούς καθώς έρχονται σε επαφή με πάρα πολλούς πολίτες καθημερινά και υπάρχει έντονη ανησυχία μήπως κολλήσουν τον ιό και τον διασπείρουν στις οικογένειές τους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες