Αστυνομικός με... στολή γιατρού: Ο Υπαστυνόμος που έδωσε Πανελλήνιες και πέρασε Ιατρική - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Αυγούστου 29, 2020

Αστυνομικός με... στολή γιατρού: Ο Υπαστυνόμος που έδωσε Πανελλήνιες και πέρασε Ιατρική


Αποφάσισε να κάνει ένα όνειρό του πραγματικότητα και το πέτυχε στα 32 του. Ο Υπαστυνόμος Γιώργος Γιαννόπουλος κατάφερε να περάσει στην Ιατρική Πατρών.

Τελικά τα κατάφερε ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος είχε καταφέρει να πιάσει έναν πολύ υψηλό βαθμό στις Πανελλήνιες εξετάσεις και έτσι να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα! Πρόκειται για τον 32χρονο Υπαστυνόμο Α', ο οποίος υπηρετεί ως Υποδιευθυντής στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, Αγίου Νικολάου Κρήτης και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών!
Μετά και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, της οποίας ο κ. Γιαννόπουλος είναι και αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια στον Υπαστυνόμο:

"Τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο των αστυνομικών που υπηρετούν στον Νομό Λασιθίου καθώς επίσης δίνουν κίνητρο και σε επόμενους να ακολουθήσουν. Συγχαρητήρια, ακόμα, στα τέκνα των συναδέλφων μας που επέτυχαν να εισαχθούν στις σχολές που ονειρεύονται. Ευχόμαστε σε όλους καλή σταδιοδρομία".
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες