Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης 'αλλάzουμε ΜΑΖΙ'' Ιωάννης Καραπανάγος στη Γενική Συνέλευση του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου ΣΧΙΝΟΥ ''ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ'' - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Αυγούστου 17, 2020

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης 'αλλάzουμε ΜΑΖΙ'' Ιωάννης Καραπανάγος στη Γενική Συνέλευση του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου ΣΧΙΝΟΥ ''ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ''

Η Γενική Συνέλευση του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σχίνου «Τα Γεράνεια», που ιδρύθηκε το έτος 1975,  πραγματοποιήθηκε στο μαγαζί ''Κωπηλάτης'', στην παραλία ''Αλμύρα'', χθες, Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020, με τη συμμετοχή δεκάδων μελών. 

Σημειώνεται ότι η Γενική Συνέλευση είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020, αλλά είχε αναβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών.
Στη Γενική Συνέλευση έδωσε το παρών ο Επικεφαλής της Παράταξης ''αλλάzουμε ΜΑΖΙ'' Ιωάννης Β. Καραπανάγος.


Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Δημήτρης Δεσύλλας προέβη σε απολογισμό του έργου του Διοικητικού Συμβουλίου και ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός από τον Πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής. 

Ο κ. Καραπανάγος, κατά την τοποθέτησή του, συνεχάρη το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο για το έργο του και τόνισε ότι ο ίδιος παρέλαβε υπόμνημα πέντε σελίδων, με τα συσσωρευμένα προβλήματα του Σχίνου, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και ότι η Δημοτική Αρχή οφείλει να τα επιλύσει, αφού πρώτα τα ιεραρχήσει, σύμφωνα με τις ανάγκες της καθημερινότητας.



Επίσης στη Γενική Συνέλευση παρέστησαν και τοποθετήθηκαν οι Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων κα Μαρία Πρωτοπαππά και κ. Χρήστος Ασημακόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πισίων κ. Δημήτρης Λάμπρου και ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Μενέλαος Παπαδημητράτος, ενώ τελευταίος έλαβε το λόγο ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, ο οποίος απάντησε στις τοποθετήσεις και ερωτήσεις μελών του Συλλόγου.

Ακολούθησαν οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες