Κουτάβι βρέθηκε 135 μίλια από την ακτή και υιοθετήθηκε από εργάτη - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 12, 2020

Κουτάβι βρέθηκε 135 μίλια από την ακτή και υιοθετήθηκε από εργάτη

"Τα μάτια του ήταν τόσο λυπημένα", είπε ο Payalaw. "Απλώς συνέχισε να μας κοιτάζει σαν να ήθελε να πει, "σας παρακαλώ βοηθήσε με".

Το πλήρωμα φοβόταν να μην το απωθήσει πίσω στη θάλασσα, αλλά το κουτάβι κατόρθωσε να πλησιάσει και οι εργάτες μπόρεσαν να το ασφαλίσουν με ένα λουρί σχοινιού και να το τραβήξουν με ασφάλεια.

Αφού τον καθάρισαν και του έδωσαν φρέσκο νερό και φαγητό, το πλήρωμα τον ονόμασε Boonrod, πράγμα που σημαίνει ότι "έχει κάνει καλό κάρμα και αυτό τον βοηθά να επιβιώσει", δήλωσε ο Payalaw, σύμφωνα με πληροφορίες του Good News Network.

Ο Boonrod -που πλέον έχει δική του σελίδα στο Facebook, μετρώντας πολλά likes- αναγνωρίστηκε ως Aspin, ράτσα σκύλου που προέρχεται από τις Φιλιππίνες. Κανείς δεν ξέρει πως ακριβώς βρέθηκε τόσο μακριά από την ακτή, αν και εικάζεται ότι πιθανότατα θα έπεσε από κάποια τράτα.

Μετά από ανάρρωση δύο ημερών, ο Boonrod στάλθηκε με πλοίο στην ηπειρωτική χώρα όπου έλαβε κτηνιατρική φροντίδα πριν μεταφερθεί σε καταφύγιο ζώων.

Αλλά η καλή τύχη του κουταβιού δεν σταμάτησε εκεί. Ο Payalaw είχε συνδεθεί τόσο πολύ με τον Boonrod που ορκίστηκε ότι αν κανείς δεν ισχυριζόταν πως είναι ο σκύλος του, θα τον υιοθετούσε. Δεδομένου ότι κανένας ιδιοκτήτης δεν είχε εμφανιστεί, ο Boonrod έγινε επίσημο μέλος της οικογένειας του Payalaw.

"Είμαι πολύ χαρούμενος με το νέο μου σκυλί", είπε ο Payalaw σε συνέντευξή του στο The Dodo. Ενώ δεν είναι παντρεμένος, ο Boorod έχει γίνει "σαν γιος" του, προσέθεσε ο Payalaw.

Υπάρχει ένα ρητό που λέει: "Τα σκυλιά έχουν έναν τρόπο να βρουν τους ανθρώπους που τα χρειάζονται." Ο Boonrod μπορεί να είχε περισσότερα εμπόδια να ξεπεράσει μέχρι να βρεί τον άνθρωπο που θα τον υιοθετήσει, αλλά απέδειξε ότι ακόμη και ένας ωκεανός δεν ήταν αρκετός για να τον κρατήσει μακρυά από τον Payalaw.

news247.gr
Post Bottom Ad

Responsive Ads Here