Ανάρπαστο το ηλεκτρικό αυτοκίνητο των 3.500 ευρώ! - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 10, 2020

Ανάρπαστο το ηλεκτρικό αυτοκίνητο των 3.500 ευρώ!

Το τετραθέσιο ηλεκτρικό αυτοκινητάκι που βλέπετε έχει βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για το best-seller της χρονιάς!

Στην Κίνα υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, που το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται πως έχει κορεστεί και ακολουθεί μια πτωτική τάση. Ίσως για αυτό το λόγο το Hong Guang Mini EV, όπως ονομάζεται, πουλά σαν… τρελό με την εταιρεία να μην προλαβαίνει την ζήτηση και να έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη λίστα αναμονής.



Η Hong Guang είναι μια κοινοπραξία της General Motors και της Saic, που σχεδίασαν ένα αυτοκίνητο πόλης στο μέγεθος του Toyota iQ (το θυμάστε;). To Mini EV έχει δύο πόρτες αλλά μια πολύ έξυπνη σχεδίαση που προσφέρει καλούς χώρους για τέσσερα άτομα, που χάρη στο μεγάλο ύψος του αμαξώματος έχουν στη διάθεσή τους αρκετό αέρα πάνω από το κεφάλια τους.


Το Mini EV είχε παρουσιαστεί στις αρχές του καλοκαιριού και μέσα σε μερικές μέρες περισσότεροι από 50.000 Κινέζοι το είχαν παραγγείλει. Το σύστημα πρόωσή τους είναι εξαιρετικά απλό και περιλαμβάνει ένα μικρό ηλεκτροκινητήρα 17,5 ίππων που εξασφαλίζει μέγιστη ταχύτητα 100 χλμ./ ώρα. Όσο για την αυτονομία του κυμαίνεται από 150 έως 180 χιλιόμετρα και είναι απόλυτα ικανοποιητική για το χαρακτήρα του.


Για την ώρα είναι το δημοφιλέστερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου, κάτι που δικαιολογείται από την τιμή της βασικής έκδοσή τους που είναι μόλις 3.500 ευρώ. Η πιο πλούσια κοστίζει 5.000 ευρώ και διαθέτει όλα τα ηλεκτρικά κομφόρ που αρέσουν στους Κινέζους.


photo

photo






Πηγή: https://www.newsbomb.gr/bombplus/aytokinhto/story/1116509/anarpasto-to-ilektriko-aytokinito-ton-3-500-eyro
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες