Επίδομα 534 ευρώ: Ερχεται νέα πληρωμή - Ποιοι δικαιούχοι εξοφλούνται και πότε - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 01, 2020

Επίδομα 534 ευρώ: Ερχεται νέα πληρωμή - Ποιοι δικαιούχοι εξοφλούνται και πότε

 

Νέα πληρωμή των ειδικών αποζημιώσεων που φτάνουν έως και τα 534 ευρώ ανά μήνα θα πραγματοποιηθούν για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο την επόμενη Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου. Την ίδια στιγμή, το υπουργείο Εργασίας δίνει δεύτερη ευκαιρία σε εργαζόμενους και επιχειρήσεις ώστε να δηλώσουν αναστολές και ένταξη στο «Συν – Εργασία» για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.


Ειδικότερα, με νέα ανακοίνωση διευκρινίζεται πως:      


Δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις - εργοδότες να υποβάλλουν «Αίτηση / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Β ́-ΦΑΣΗ)» και «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ  ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ  «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ»  (Β ́ -ΦΑΣΗ) -ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο από 31/8/2020 έως και  4/9/2020.

Δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις - εργοδότες να υποβάλλουν υπεύθυνες δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας εργαζομένων για τον μήνα Ιούλιο, από 31/8/2020 έως και 4/9/2020. Υπενθυμίζεται πως οι δηλώσεις αναστολών του Ιουλίου είχαν ολοκληρωθεί στις 24 Αυγούστου.   

Δίνεται η δυνατότητα υποβολής υπεύθυνων δηλώσεων των εργαζομένων, των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τελούν σε αναστολή και υπεύθυνων δηλώσεων εργαζομένων με δικαίωμα επαναπρόσληψης (τομέας τουρισμού).

Στις 10/9/2020 θα πραγματοποιηθούν πληρωμές της  αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής υπεύθυνων δηλώσεων εργαζομένων ειδικών κατηγοριών έως και 30/9/2020. 


Πηγή: https://www.ethnos.gr/oikonomia/121809_epidoma-534-eyro-erhetai-nea-pliromi-poioi-dikaioyhoi-exofloyntai-kai-pote

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here