Φρίκη: Θυσίασαν 7χρονο σε τελετή μαύρης μαγείας - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2020

Φρίκη: Θυσίασαν 7χρονο σε τελετή μαύρης μαγείας

Δεν μπορέσει να χωρέσει ανθρώπου νους τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε το μικρό αγόρι.

Ανατριχίλα και σοκ προκαλεί η είδηση που έρχεται από την Ινδία, με έναν 52χρονο να θυσιάζει ένα αγοράκι 7 ετών σε τελετή μαύρης μαγείας για να αποκτήσει... εγγόνι!


Το παιδί αγνοούνταν από την περιοχή Odisha, όταν και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς έξω από το σπίτι του. Οι Αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες, οι οποίος λίγες ημέρες αργότερα τους οδήγησαν στην φρικιαστική αλήθεια.


Το παιδί εξαφανίστηκε στις 13 Σεπτεμβρίου και την επόμενη ημέρα εντοπίστηκαν τα ρούχα του ματωμένα σε μια κοντινή λίμνη. Μαρτυρίες, ωστόσο, οδήγησαν τους αστυνομικούς στον δράστη, τον 52χρονο Laxmidhar Mallick.


Και ενώ αρχικά τίποτα δεν συνέδεε τον 52χρονο με το θύμα, καθώς απουσίαζε το οποιοδήποτε κίνητρο, ο Mallick κατά την ανάκριση παραδέχτηκε πως στραγγάλισε το αγόρι σε τελετή μαύρης μαγείας ώστε η νύφη του να μείνει έγκυος και να του χαρίσει ένα εγγόνι!


Ο Mallick στράφηκε σε μια αίρεση ώστε να βρει λύση στο γιατί το ζευγάρι δεν έχει αποκτήσει ακόμη παιδί. Μάλιστα πήγε με τη νύφη του σε αρκετούς γιατρούς ενώ στράφηκε ακόμη και στην Αγιουβέρδα, μια παραδοσιακή ιατρική μέθοδος της Ινδίας.


«Συμβουλεύτηκε μια γυναίκα η οποία είναι γνωστή για τις τελετές μαύρης μαγείας. Τον συμβούλεψε να θυσιάσει ένα αγόρι από την ίδια γειτονιά, ώστε να απομακρυνθούν τα κακά πνεύματα», δήλωσε ο επιθεωρητής Parida.


To πλέον σοκαριστικό, είναι πως ο 52χρονος, για να πείσει το παιδί να τον ακολουθήσει, του προσέφερε για αντάλλαγμα μια σοκολάτα. Στη συνέχεια οδήγησε το αγόρι στη λίμνη, όπου βρέθηκαν και τα ματωμένα ρούχα, και το στραγγάλισε.


Η σωρός του παιδιού βρέθηκε πίσω από ένα θάμνο, μετά από υπόδειξη του δράστη...




 




Πηγή: https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1120073/friki-thysiasan-7xrono-se-teleti-mayris-mageias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες