ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Αποχώρησε σύσσωμη η αντιπολίτευση από τη συνεδρίαση του Δ.Σ της Τουριστικής πλην εκπροσώπου της παράταξης Ζερβού - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 10, 2020

ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Αποχώρησε σύσσωμη η αντιπολίτευση από τη συνεδρίαση του Δ.Σ της Τουριστικής πλην εκπροσώπου της παράταξης Ζερβού

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 τακτική συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Τουριστικής Α.Ε.


Οι Κ.Λογοθέτης, Ι.Καραπανάγος, Δ.Βασιλείου και Δ.Κοντός πρότειναν την αναβολή της συζήτησης των θεμάτων καθώς σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλιου της Τουριστικής ΑΕ που ελήφθη στις 20 Αυγούστου θα έπρεπε να είχε προηγηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση. Επιπλέον όπως ανέφεραν δεν έχει συγκληθεί ακόμη ούτε συνεδρίαση της επιτροπής διαπραγμάτευσης για την μετατροπή της Κοινοπραξίας σε Ανώνυμη εταιρεία παρά την ανακοίνωση των προτάσεων προς τον Δήμο του ομίλου Comer στις 27 Αυγούστου 2020.


Οι ανωτέρω υποστήριξαν ότι αφού οι προτάσεις Comer Group έχουν απορριφθεί από όλες τις παρατάξεις δεν υφίσταται η αναγκαιότητα της άμεσης ανάθεσης σε δικηγορικό, φορολογικό και οικονομοτεχνικό γραφείο. Χαρακτηριστικά και σύμφωνα με πληροφορίες ο Κ.Λογοθέτης ανέφερε ότι και μία εβδομάδα να καθυστερήσει η ανάθεση δεν χάθηκε και ο κόσμος.


Επίσης στις επίμονες πιέσεις από τα μέλη για τοποθέτηση επί των προτάσεων Comer Group του Δημάρχου και Προέδρου της Τουριστικής Γ.Γκιώνη σαφής τοποθέτηση δεν έγινε.


Κατόπιν αυτών οι Κ. Λογοθέτης, Ι.Καραπανάγος, Δ.Βασιλείου και Δ.Κοντός (νωρίτερα) αποχώρησαν από την συνεδρίαση.


Εντύπωση προκάλεσε η στάση της Α.Κουρούκλη, η οποία αν και εκπρόσωπος της παράταξης του Κ. Ζερβού που ανήκει στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, εντούτοις δεν αποχώρησε αλλά αντιθέτως παρέμεινε μέχρι το τέλος της συνεδρίασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες