ΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΙΝ ΑΦΘΑΡΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ! - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 16, 2020

ΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΙΝ ΑΦΘΑΡΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

Ανάρτηση στο facebook του Δημητρίου Καραπατά 

Την προπαρελθούσα ἡμέραν, μετέβην εις
τους Αγίους Θεοδώρους, όπου λίγο αργότερα προσήλθεν στο σημείο που ευρισκόμουν,
ο αντιδήμαρχος Σπύρος Ράτης!
Χωρίς καθυστέρηση, με ευγενή και φιλόξενη συμπεριφορά, μου ανέλυσε τα πολυμορφικά προβλήματα που αγωνίζεται να αντιμετωπίσει καθημερινά, ενώ στην συνέχεια, μου εξήγησε το πλάνο των έργων, για τον εξωραϊσμό του ιστορικού σιδηροδρομικού σταθμού των Αγίων Θεοδώρων και της πέριξ περιοχής αυτού, που συμπεριλαμβάνει και ανάπλαση πεζοδρομίων!
Σημειωτέον ότι το εν λόγω εγχείρημα που υλοποιεί αυτή την περίοδο ο Σπύρος Ράτης, βασίζεται στην διορατικότητα που είχε ο ίδιος και η οποία τον βοήθησε να διαβλέψει, πρώτος, ότι ο σιδηροδρομικός σταθμός των Αγίων Θεοδώρων, που αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα/στολίδι της ευρύτερης περιοχής, χρειάζονταν διάσωση,αναμόρφωση και αξιοποίηση!
Χωρίς αυτόν και την καθοριστική του παρέμβαση, είναι σίγουρο, πώς σήμερα αυτό το εξαιρετικής ομορφιάς κτίριο, που είναι
κατασκευασμένο με πέτρα, κεραμίδια και θυμίζει την αίγλη προηγούμενων εποχών, θα είχε "λεηλατηθεί" από την φθορά του χρόνου και την ερημιά! Ενώ είναι μαθηματικά βέβαιο, ότι οι βάνδαλοι και οι "κυνηγοί" οικοδομικών υλικών, θα έβρισκαν πρόσφορο έδαφος να καταστρέψουν και να αφαιρέσουν, κάθε πολύτιμο εξάρτημα, που φέρει το συγκεκριμένο κτηρίο!
Συνοδά έργα, με την διάσωση και την αξιοποίηση του σταθμού (στεγάζεται το τοπικό πυροσβεστικό κλιμάκιο, ενώ χώροι του αποτελούν το καλύτερο παβέντζο, για πολιτιστικές εκδηλώσεις) αποτελούν τα κομψά, ευρύχωρα πεζοδρόμια, με τον σύγχρονο φωτισμό, που κατασκευάζονται στο ανατολικό κομμάτι, για να εξυπηρετούνται, ανθρωπινώτερα, οι ανάγκες των πολιτών εις τον απόλυτο βαθμόν!
Από την επίσκεψή στους Αγίους Θεοδώρους κατέληξα εις τα εξής συμπεράσματα :
Οι καθημερινές παρεμβάσεις του αντιδημάρχου, προχωρούν προς όφελος των πολιτών!
Αυτές αποτελούν την καλύτερη απάντηση, στον Κώστα Λογοθέτη, που εδοκίμασε κατ' επανάληψιν να ανέλθη στην εξουσία, δεν το κατώρθωσε και ένεκα αυτού, συστηματικά, εξακοντίζει με διάφορα προσχήματα, "επιθέσεις" σε όποιον ενδιαφέρεται και προσπαθεί για την πρόοδο του τόπου μας!
Θυμίζω ότι τα ίδια έκανε και στον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων, Κωνσταντίνο Παντελέου, τόσο για την διάνοιξη δρόμου στην Περαχώρα, όσο όμως και για την διάνοιξη δρόμου στην περιοχή Λιβαδάκι Λουτρακίου!
Ειδικότερα για την προαναφερόμενη περίπτωση, έφτασε στο έσχατο σημείο της πολιτικής στασιμοχρεωκοπίας, με το να ζητάει, την αποξήλωση του συγκεκριμένου δρόμου που κατασκευάστηκε, για να εξυπηρετήσει αδιευκρίνιστο αριθμό πολιτών!
Επιπρόσθετα, ο συγκεκριμένος πρώην δήμαρχος, δεν δικαιούται να ομιλεί, καθώς επί ημερών του, ολόκληρης ο δήμος περιήλθε εις μαρασμώδη κατάστασιν!
Σημειωτέον πως η παράταξη της κυρίας Πρωτοπαππά, δεν συγκαταλέγεται στην προαναφερόμενη αξιολογική πολιτική κρίση του γράφοντα, καθώς ποτέ δεν ζήτησε την αποξήλωση έργων, αλλά προέβη χωρίς αλαλαγμούς και υπερβολές, σε έλεγχο των έργων που εκτελούνται στους Αγίους Θεοδώρους, κάνοντας γόνιμη αντιπολίτευση και όχι υπερεργολαβική πολιτική εκδίκηση!
Τέλος, διαπίστωσα ιδίοις όμμασι, ότι για τις πολιτικές "αμπελοσοφιστείες" Λογοθέτη, δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται κανένας πολίτης στους Αγίους Θεοδώρους!
Και εν τοιαύτη περίπτωσει ο κατά βάση υπεύθυνος αντιδήμαρχος, θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την πρόοδο του τόπου του, θα εκτελέσει απαντά τα έργα που κρίνει αναγκαία και που με αυτά, οι συμπολίτες του, τον έχρισαν με την ψήφο τους, αντιδήμαρχο...
ΥΓ Να επιδιώκεις τις κοπιώδεις προσπάθειες που φέρνουν τα μεγάλα και λαμπρά επιτεύγματα στους ανθρώπους!
Δημόκριτος, 470-370 π.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες