Ανατριχιαστικό!! Γυναίκα ακρωτηρίασε μόνη το χέρι της για να πάρει την ασφάλεια - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 12, 2020

Ανατριχιαστικό!! Γυναίκα ακρωτηρίασε μόνη το χέρι της για να πάρει την ασφάλεια


Μια νεαρή γυναίκα από τη Σλοβενία κρίθηκε ένοχη ότι ακρωτηρίασε σκόπιμα το χέρι της σε μια υπόθεση απάτης με ασφαλιστικές. 

Το δικαστήριο στην πρωτεύουσα Λιουμπλιάνα αποφάσισε ότι η Julija Adlesic, 22 ετών, είχε κάνει πέντε ασφαλιστήρια συμβόλαια το έτος πριν από τον τραυματισμό της. 

Η ίδια είχε ισχυριστεί ότι ο ακρωτηριασμός με πριόνι ήταν ατύχημα το οποίο συνέβη καθώς έκοβε κλαδιά. 

Σύμφωνα με το BBC, η Adlesic θα κέρδιζε περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις, αλλά τώρα καταδικάστηκε και αντιμετωπίζει δύο χρόνια φυλάκισης. 

Η 22χρονη και ορισμένοι συγγενείς συνελήφθησαν το 2019 αφότου η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο με το χέρι της κομμένο πάνω από τον καρπό. 

Το δικαστήριο διαπίστωσε ότι αυτή και ο φίλος της είχαν αφήσει σκόπιμα πίσω το κομμένο χέρι αντί να το φέρουν μαζί τους για να διασφαλίσουν ότι η αναπηρία ήταν μόνιμη. 

Ωστόσο, οι αρχές το ανακάλυψαν εγκαίρως για να το συρράψουν ξανά. Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο φίλος της γυναίκας, ο οποίος καταδικάστηκε επίσης για συμμετοχή στην απάτη, είχε επίσης κάνει διαδικτυακές αναζητήσεις για τεχνητά μέλη τις προηγούμενες ημέρες. Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι αυτό ήταν απόδειξη ότι ο τραυματισμός ήταν εκ προθέσεως. 

Ο πατέρας του φίλου του Adlesic καταδικάστηκε επίσης με ποινή αναστολής ενός έτους. Καθ 'όλη τη διάρκεια της δίκης, η Adlesic αρνήθηκε πως είχε σκόπιμα κόψει το χέρι της. 

Εάν η απάτη ήταν επιτυχής, το ζευγάρι θα είχε λάβει περισσότερα από μισό εκατομμύριο ευρώ ως εφάπαξ ποσό, με τα υπόλοιπα χρήματα να καταβάλλονται σε μηνιαίες δόσεις. Πηγή: https://www.lifo.gr/now/world/295734/gynaika-akrotiriase-moni-tis-to-xeri-tis-alla-apokalyfthike-i-apati-poy-eixe-sxediasei
 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here