Ο καθηγητής που έφαγε ξύλο από πατέρα μαθητή, για τη μάσκα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14, 2020

Ο καθηγητής που έφαγε ξύλο από πατέρα μαθητή, για τη μάσκα


Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε σήμερα το πρωί, εκπαιδευτικός όταν δέχθηκε άγρια επίθεση από γονέα, ο οποίος συνόδευσε το παιδί του, στο σχολείο και μπήκε σε αυτό, χωρίς να φοράει μάσκα.
Το απίστευτο περιστατικό με τη χειροδικία στο καθηγητή, από πατέρα μαθητή, συνέβη στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου, στα Χανιά.
Το Tlife εντόπισε και μίλησε με τον καθηγητή που δέχθηκε την βίαια και αναίτια, λεκτική και σωματική επίθεση επειδή επιχείρησε, όπως μας είπε, να τηρήσει το νόμο για τις μάσκες που είναι υποχρεωτικές στα σχολεία.


”Δέχθηκα μια άδικη επίθεση, χωρίς, κανένα λόγο από έναν άνθρωπο που δεν γνώριζα. Εγώ σήμερα, ήρθα στο συγκεκριμένο σχολείο, μετά από πέντε χρόνια, που ήμουν σε απόσπαση. Δεν γνώριζα ούτε το παιδί, ούτε φυσικά τον πατέρα, πρώτη φορά τον είδα σήμερα.
Σήμερα άνοιξε το σχολείο, είχαμε τον αγιασμό. Ο κύριος αυτός ήταν στην αυλή, δεν έπρεπε να είναι εκεί σύμφωνα με την νέα υπουργική απόφαση, ωστόσο ήταν μέσα με το παιδί,το οποίο δεν φορούσε μάσκα. Εγώ είδα το παιδί και είπα “σε παρακαλώ βάλε τη μάσκα σου,” δεν θα τη βάλω, μου απάντησε και τότε είπα ”σε παρακαλώ πέρασε έξω”.
Αμέσως μετά δέχθηκα φραστική επίθεση από τον γονέα και χειροδικία με τραύματα και μώλωπες στο πρόσωπο” .
Όπως μας είπε ο καθηγητής, ο πατέρας του μαθητή εκτοξεύοντας απειλές, άρχισε να τον χτυπά, με σφοδρότητα στο πρόσωπο. Μάρτυρες της βίαιης επίθεσης ήταν συνάδελφοι του, εκπαιδευτικοί που διδάσκουν στο συγκεκριμένο σχολείο.

”Φώναζε και απειλούσε και συνέχισε να με χτυπάει. Θα δεις τι θα πάθεις ,είσαι καθηγητής εσύ, μου έλεγε, δεν ντρέπεσαι λιγάκι..Λες και έκανα κάτι περίεργο ή παράνομο”

Αμέσως μετά το άγριο επεισόδιο, ο καθηγητής πήγε στο νοσοκομείο, για τις πρώτες βοήθειες και έχει πλέον 2 ράμματα στο πρόσωπο, πάνω από το φρύδι, όπως μας είπε, στην επικοινωνία που είχαμε. Ο εκπαιδευτικός πρόκειται να καταγγείλει το περιστατικό, στις αρχές, μαζί με τον διευθυντή του σχολείου και δηλώνει αποφασισμένος να ακολουθήσει την νομική οδό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες