Οι ....... Πεφωτισμένοι αρνητές της Μάσκας - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 08, 2020

Οι ....... Πεφωτισμένοι αρνητές της Μάσκας

 

Ήταν αναμενόμενο. Θα γίνονταν και εδώ. Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, άλλωστε,κατά της χρήσης μάσκας γίνονται παντού. Όλες εμπνευσμένες από τον ωκεανό σκουπιδιών του διαδικτύου. Άπασες χτισμένες μαστόρικα πάνω στη άγνοια, τις θεωρίες συνωμοσίας και τις μεταφυσικές ανησυχίες. Με κοινό παρονομαστή τους το νοσηρό σκηνικό φόβου, μισαλλοδοξίας και μίσους. Το περίεργο θα ήταν να λείπει από αυτές τις αξιοθρήνητες παραστάσεις η Ελλάδα.

Αναπόφευκτα, λοιπόν, το απόγευμα της Κυριακής σε πολλές πόλεις της χώρας ένα ετερόκλητο πλήθος διαδήλωσε εναντίον της επιβολής μέτρων προστασίας και πρόνοιας κατά του κορονοϊού. Αγέρωχο,προφανώς, το τσούρμο δεν φορούσε μάσκες. Αντίθετα, οργισμένο τις ποδοπάτησε και τις έκαψε στη πυρά σύμφωνα με ένα ιδιότυπο auto da fé. Χώρια που σε μια έκρηξη γραφικότητας κατά της «μόσκο- πλεκτάνης», μια μερίδα του φόρεσε μάσκες προβάτων, ειρωνεύομενη τους πολίτες που τηρούν τα υγειονομικά μέτρα προστασίας.


Δεν χρειαζόταν πάντως πρόβειο καμουφλάζ για να καταδειχθεί πως επρόκειτο για ένα παρακμιακό σόου νεοσκοταδισμού. Ενός ψευδοεπιστημονικού κινήματος το οποίο αντιμετωπίζει με ανορθολογικά επιχειρήματα την υγειονομική κρίση και με αναλγησία τη πανδημία. Εξάλλου σύσσωμο το αλλοπρόσαλλο γκρουπ των δύσπιστων συμμετεχόντων παρέπεμπε στο αντιεμβολιαστικό κίνημα και επικαλούνταν μια σούπα ιδεολογημάτων.


Στο πολτώδη πυρήνα των φαντασιόπληκτων αναφορών του εδραζόταν η “τεράστια συνωμοσία” του Τζορτζ Σόρος, του Μπιλ Γκέιτς και της δόλιας παρέας τους. Μιας σκοτεινής σπείρας που, υποτίθεται, επιδιώκει την εγκατάσταση μια νέας αυταρχικής παγκόσμιας τάξης μέσω επιβολής δικτατορίας στην υγεία. Πώς; Μα φυσικά με μικροτσίπ τα οποία, συγκαλύπτοντας την αλήθεια, σκοπεύουν να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα. Η άλλη μέθοδος ελέγχου της είναι το 5G, αλλά εν προκειμένω δεν χώραγε στην συγκεκριμένη γκροτέσκο ατζέντα.


Το κυρίαρχο, ωστόσο, είναι ότι απέναντι στο γελοιογραφημένο αυτό λούνα παρκ των δήθεν συμπαιγνιών, μεθοδεύσεων και σκευωριών, το οποίο κατασκεύασαν οι ίδιοι οι καχύποπτοι αρνητές του, αυτοί συμπεριφέρονται περίπου σαν Illuminati. Με βαθιά ριζωμένη τη πίστη των “πεφωτισμένων” που ανακάλυψαν την “κρυμμένη αλήθεια”. Η οποία, κατά τη γνώμη τους είτε αγνοήθηκε είτε αποκρύφτηκε σκόπιμα από ΜΜΕ και κυβερνήσεις. Ή, τέλος πάντων, τη διαστρεβλώνουν τα “καθάρματα”οι δημοσιογράφοι!.


Αντιλαμβάνεται και ο πλέον καλόπιστος πολίτης ότι σε αυτές τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας μερίδας συμπολιτών μας ο ορθολογισμός έχει πάει περίπατο άνευ επιστροφής. Δεν πρόκειται για παρασυρμένους, εμμονικούς, αναίσθητους, ιδεοληπτικούς και περιθωριακούς. Ούτε καν για ψεκασμένους που ξεκόλλησαν από το λαϊκισμό για να ορμήξουν φουριόζοι στην απόκλιση, την παραποίηση και την αλλοίωση υφιστάμενων λογικών και αξιακών κωδίκων. Εν προκειμένω μιλάμε για διαστροφή που απειλεί την υγεία όλων. Το χειρότερο είναι η προσπάθεια κανονικοποίησης αυτής της ψυχωσικής παραφοράς , στο όνομα μιας μυθοποιημένης και φαντασιακής ελευθερίας.


Λογικά οφείλουν η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση, οι υγειονομικές αρχές, οι εισαγγελείς της ελληνικής δικαιοσύνης και σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα να καταδικάσουν κατηγορηματικά αυτό τον κίνδυνο κατά της δημόσιας υγείας. Να σταματήσουν ακαριαία τους καθοδηγητές αυτής της παλιανθρωπιάς που δρομολογεί στους αφελείς πρόβες γενοκτονίας. Ειδάλλως η ανύπαρκτη νοημοσύνη των αμασκοφόρετων τσαρλατάνων, θα δίνει κραυγαλέα και καθημερινά ένα ολέθριο ραντεβού με το θάνατο χιλιάδων συνανθρώπων μας.

Πηγή: https://www.protothema.gr/blogs/dimitris-pagadakis/article/1042009/oi-illouminati-tis-pandimias/

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here