Ρώσοι γιατροί αφαιρούν ζωντανό Φίδι από το στόμα γυναίκας - Βίντεο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 01, 2020

Ρώσοι γιατροί αφαιρούν ζωντανό Φίδι από το στόμα γυναίκας - Βίντεο

 

Ρώσοι γιατροί αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν φίδι μήκους περίπου ενός μέτρου από το στόμα γυναίκας, η οποία το είχε καταπιεί άθελά της ενώ κοιμόταν.


Μπροστά σε ένα από τις πιο σπάνια ιατρικές περιστατικό -αν όχι το μοναδικό που ενδεχομένως έχει καταγραφεί- βρέθηκαν γιατροί στη Ρωσία.


Και αυτό γιατί αν και συνήθως σύμφωνα με τους κανόνες της φύσης, τα φίδια καταπίνουν τα θηράματά τους, αυτή τη φορά η επέμβαση αφορούσε στην αφαίρεση ενός φιδιού που είχε καταπιεί μια γυναίκα και η οποία κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης είχε τεθεί σε αναισθησία.


Η επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε στη ρωσική δημοκρατία του Νταγκεστάν, μαγνητοσκοπήθηκε και στο βίντεο φαίνεται η έκπληξη του γιατρού που κρατά το φίδι, μήκους περίπου ενός μέτρου, πριν το τοποθετήσει σε δοχείο.



Όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης, όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα αποφάσισε να ξαποστάσει για λίγο κάτω από ένα δέντρο στην αυλή του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να την πάρει ο ύπνος και το φίδι να βρίσκει πιθανότατα την ευκαιρία να εισχωρήσει στο στόμα της.




Πηγή: https://sputniknews.gr/kosmos/202009018144359-rosoi-giatroi-ekpliktoi-afairoun-fidi-apo-to-stoma-gynaikas-pou-to-eihe-katapiei---vinteo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες