Ανάστατοι οι γονείς στην Αγία Αννα στην Κόρινθο από την απόφαση να έρθουν παιδιά της Δομής στο σχολείο τους - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 01, 2020

Ανάστατοι οι γονείς στην Αγία Αννα στην Κόρινθο από την απόφαση να έρθουν παιδιά της Δομής στο σχολείο τους


 Γενική συνέλευση παρουσία παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων στην περιοχή της Αγίας Άννας στην Κόρινθο εκεί που αποφασίστηκε από το υπουργείο να μεταφερθούν και να δημιουργηθεί σχολική δομή μετά τις 14.00 για τα παιδιά των οικογενειών της ανοικτής δομής.

Οι γονείς προέβαλλαν σημαντικά επιχειρήματα για το αντίθετο, όπως η έλλειψη αιθουσών, το γεγονός ότι το σχολείο λειτουργεί ηδη ως ολοήμερο και τα παιδιά φεύγουν στις 16.00 αρα θα υπάρχει μεγάλη συμφόριση αλλά και αμφιβολία για το κατά πόσο θα τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοιο.

Ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος διαβεβαίωσε τους γονείς ότι προσπαθούν να αλλάξουν την απόφαση του Υπουργείου αφού ο Δήμος έχει πάρει απόφαση να γίνει η εκπαιδευτική διαδικασία μέσα στη Δομή. Αν τελικά αυτό δεν το καταφέρουν δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενεργειες για απολύμανση και καθαριότητα στο 8ο Δημοτικό με έξοδα του Δήμου.

Στο ίδιο ύφος και οι τοποθετήσεις του Νίκου Σταυρέλη και της Γεωργίας Στριμενοπούλου από την Πνοή Δημιουργίας.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Βαγγέλης Παπαιωάννου που δήλωσε πως εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για να μην προχωρήσει αυτός ο σχεδιασμός.

Στη συνέλευση τοποθετήθηκε και ο νέος διευθυντής εκπαίδευσης που ανέλυσε το σχέδιο του Υπουργείου.


EKORINTHOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες