«Ντροπή σου ρε Σύψα» - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2020

«Ντροπή σου ρε Σύψα»

Σε μια νέα ανάρτηση κατά της κυβέρνησης, του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, αλλά και του λοιμωξιολόγου Νίκου Σύψα προχώρησε ο Παύλος Πολάκης. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις, ενώ βάζει ιδιαίτερα στο στόχαστρό του τον λοιμωξιολόγο και γράφει χαρακτηριστικά «Ντροπή σου Σύψα». Μάλιστα, του θυμίζει και το παρελθόν του στην Πανσπουδαστική, τη φοιτητική παράταξη του ΚΚΕ.


Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του στο Facebook κατηγορεί τόσο την κυβέρνηση όσο και το επιστημονικό επιτελείο του υπουργείου Υγείας για την αδράνειά τους τόσο καιρό, αλλά και για την προσπάθεια να επιρρίψουν σε άλλους τις δικές τους ευθύνες. Γράφει ακόμα σε σχέση με τη ρητορική της κυβέρνησης για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες: «Μην γαργαλάτε τα ακροδεξιά και ρατσιστικά αντανακλαστικά τμημάτων του πληθυσμού για να καλύψετε τις ανεπάρκειές σας να ενισχύσετε το σύστημα γιατί σε λίγο δεν θα σας ξεχωρίζουμε από το Μακελειό και τους ναζί!». svg%3E


Διαβάστε τι έγραψε ο κ. Πολάκης :

«Της ΑΧΡΗΣΤΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ !!!! Είχατε 6 μήνες (και με τη δικιά μας κάλυψη που κακώς τελικά σας δόθηκε τόσο απλόχερα) να ετοιμάσετε το σύστημα !!!


ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ,αφενός γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ γιατί είστε ορκισμένοι νεοφιλελεύθεροι και παθαίνετε αλλεργικό σοκ όταν αναγκάζεστε να αναγνωρίσετε την ΑΞΙΑ του Δημοσίου Συστήματος Υγειας και αφετέρου ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ !!!! Σας ΕΙΠΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ «ΑΡΙΣΤΟΙ» αλλά ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!(Γι αυτό προσφέρθηκα να βοηθήσω αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ!!)


ΝΤΡΟΠΗ σου Σύψα,ΝΤΡΟΠΗ σου Βασίλη Κικίλια να προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε λέγοντας πως φταίνε οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που και καλά δεν είχατε υπολογίσει!!!!!!!! Πρώτον λέτε ΨΕΜΜΑΤΑ (οι μετανάστες είναι κυρίως νεανικός πληθυσμός και δε νοσεί βαρειά) και δεύτερον ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΟΥ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ!!


Τρίτον και σημαντικότερο:Μην γαργαλατε τα ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ τμημάτων του πληθυσμού για να ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!!!!


ΥΓ Εσυ ρε ΣΥΨΑ είχες περάσει και από την Πανσπουδαστικη….. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ;;;;;;».


Δείτε την ανάρτηση στο Facebook








Πηγή: https://www.pagenews.gr/2020/09/23/politiki/ntropi-sou-re-sypsa/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες