Επιστρέφει το SMS για μετακινήσεις; - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18, 2020

Επιστρέφει το SMS για μετακινήσεις;

Ο Νίκος Χαρδαλιάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για την επιστροφή του SMS στις μετακινήσεις εντός της Αττικής, καθώς τα νέα κρούσματα φτάνουν στο «κόκκινο».


Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, ύστερα από την ανακοίνωση των νέων μέτρων κατά την συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (18/9), απάντησε για το SMS ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους.


Ο ίδιος σημείωσε πως αν και υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για το SMS, είναι ένα εργαλείο που ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί αν και μόνο χειροτερέψει η κατάσταση στο νομό.


Χαρακτηριστικά, είπε πως «η χρήση SMS γενικότερα είναι ένα εργαλείο για το οποίο χρειάζονται οι προϋποθέσεις για να μπορέσει να είναι αποτελεσματικό. Προφανώς είναι ένα εργαλείο δουλειάς είναι ένα εργαλείο υπενθύμισης και στην φάση αυτή είναι ένα εργαλείο που εφόσον φτάσουμε και μπορέσουμε και κατηγοριοποιήσουμε κάποια δεδομένα ή κάποιες κατηγορίες τις οποίες τις παρακολουθούμε καθημερινά, μπορεί και να το χρησιμοποιήσουμε».



Μάλιστα, τόνισε πως μέχρι στιγμής, η Αττική είναι στη πορτοκαλί ζώνη, λίγο πιο κάτω από την κόκκινη και ότι υπάρχουν «3 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους κάθε μέρα».


Ταυτόχρονα, υπογράμμισε ότι «μεγάλη διασπορά εντοπίζεται σε άτομα που είναι 25 ετών και άνω» και ότι «το πρόβλημα εντοπίζεται σε συγκεκριμένες περιοχές και γειτονιές όπως το κέντρο της Αθήνας».






Πηγή: https://www.ieidiseis.gr/ellada/item/60251-koronoios-attiki-pote-epistrefoume-sto-sms-ti-eipe-o-xardalias
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες