Κρήτη: Σκότωσε τη μάνα του με 20 μαχαιριές - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Οκτωβρίου 27, 2020

Κρήτη: Σκότωσε τη μάνα του με 20 μαχαιριές

Έσφαξε την ηλικιωμένη μητέρα του, τραυμάτισε σοβαρά τη δίδυμη αδερφή του και στη συνέχεια αποπειράθηκε -όπως όλα δείχνουν- να αυτοκτονήσει. Ο λόγος για έναν 51χρονο, ο οποίος έγινε νωρίς χθες το απόγευμα «πρωταγωνιστής» σε μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία, που διαδραματίστηκε στο διαμέρισμα όπου ζούσε η τριμελής οικογένεια στον Μασταμπά Ηρακλείου στην Κρήτη.


Όπως μετέδωσε το neakriti.gr νεκρή είναι μια 86χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να δέχτηκε περισσότερες από 20 μαχαιριές από το ίδιο της το παιδί, το οποίο φέρεται να μαχαίρωσε -επίσης- περισσότερες από 20 φορές και την αδερφή του, μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν οι τρεις τους, επί της οδού Μπεντεινάκη.


Η άτυχη ηλικιωμένη υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε τάχιστα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλαν για να τη σώσουν οι γιατροί. Μέχρι χθες το βράδυ νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ο 51χρονος γιος της, ενώ στη Χειρουργική Κλινική του Βενιζελείου, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της, αλλά σοβαρά τραυματισμένη, νοσηλεύεται η αδερφή του δράστη.


Ακούγονταν κραυγές στο διαμέρισμα στο Ηράκλειο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος ελληνικής εθνικότητας φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ωστόσο, τίποτα δεν προμήνυε τα όσα επρόκειτο να λάβουν χώρα χθες, σκορπίζοντας τον θάνατο στο διαμέρισμα του α’ ορόφου, όπου διέμενε ο ίδιος μαζί με τη δίδυμη αδερφή του και την ηλικιωμένη μητέρα τους.


Μέχρι χθες παρέμεναν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο δράστης άρχισε να μαχαιρώνει τη μητέρα του και την αδερφή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίοικοι άκουσαν κραυγές αλλοφροσύνης από το διαμέρισμα και ενημέρωσαν τρομαγμένοι τις Αρχές. Ο δράστης της δολοφονίας φέρεται να κατάφερε περισσότερες από 20 μαχαιριές τόσο στη μητέρα του, όσο και στη δίδυμη αδερφή του.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδικοχαμένη 86χρονη δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα, στην πλάτη και στα χέρια, ενώ, μεταξύ άλλων, δέχτηκε μαχαιριά και στο μάτι, η οποία φέρεται να διαπέρασε το κρανίο της. Όπως όλα δείχνουν, η ηλικιωμένη δεν μπόρεσε να προβάλει αντίδραση στην επίθεση του γιου της. Πάντως, παρελήφθη ζωντανή από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, που μετέβησαν εσπευσμένα στον τόπο της τραγωδίας.


Σε σοβαρή κατάσταση η αδελφή του δράστη

Σε σοβαρή κατάσταση εντοπίστηκε μέσα στο επίμαχο διαμέρισμα και η 51χρονη κόρη της εκλιπούσας. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η δίδυμη αδερφή του μητροκτόνου παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, είχε ακόμη μπηγμένο στην πλάτη της τμήμα από μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποίησε ο αδερφός της για να την πλήξει. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα σοβαρότερα τραύματα τα έφερε στον τράχηλο και τα άκρα της.


Μπαίνοντας στο σπίτι, οι αστυνομικοί και οι διασώστες του ΕΚΑΒ αντίκρισαν μια λίμνη αίματος, ενώ το εσωτερικό του διαμερίσματος ήταν εμφανώς ανάστατο. Μάνα και κόρη παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που τις μετέφεραν τάχιστα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Δυστυχώς, ωστόσο, η 86χρονη γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.






Πηγή: https://www.ethnos.gr/ellada/130450_kriti-skotose-ti-mana-toy-me-20-mahairies-akoygan-tis-krayges-oi-geitones
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες