Λιβαδειά: Πέταξε πέτρα σε σχολικό παιδικού σταθμού τραυματίζοντας 4χρονα παιδιά - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2020

Λιβαδειά: Πέταξε πέτρα σε σχολικό παιδικού σταθμού τραυματίζοντας 4χρονα παιδιά

Επίθεση με πέτρα σε εν κινήσει σχολικό λεωφορείο, που μετέφερε παιδιά ιδιωτικού παιδικού σταθμού, εξαπέλυσε κρανοφόρος που επέβαινε σε μοτοσυκλέτα στην περιοχή της Λιβαδειάς.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο 4χρονα παιδιά. Ο δράστης είναι Έλληνας, ταυτοποιήθηκε και προσήχθη χθες Τετάρτη στα γραφεία της Ασφάλειας, όπου ομολόγησε την πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, πρόκειται για έναν 30χρονο, ο οποίος μετά την επίθεση έφυγε για την Αθήνα. Οι αστυνομικοί τον ταυτοποίησαν βάσει του τύπου της μοτοσικλέτας και τον προσήγαγαν κατά την επιστροφή του στη Λιβαδειά από την πρωτεύουσα. Το αυτόφωρο είχε παρέλθει και έτσι σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, χωρίς οι αστυνομικοί να του περάσουν χειροπέδες.


Από την έρευνα προέκυψε ότι στις 8.20 το πρωί της περασμένης Δευτέρας κινούνταν με τη μηχανή του, φορώντας κράνος, πίσω από το σχολικό, στο οποίο επέβαιναν συνολικά 19 παιδάκια, ηλικίας 4-5 ετών. Ενώ το σχολικό λεωφορείο που μετέφερε παιδιά ιδιωτικού παιδικού σταθμού κινούνταν (ευρισκόμενο σε διασταύρωση), εκείνος εκσφενδόνισε μία πέτρα στο πίσω παρμπρίζ του οχήματος, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι και να τραυματιστούν ελαφρά στο πρόσωπο από τα θραύσματα, δύο από τα παιδιά, ηλικίας τεσσάρων ετών, που επέβαιναν στο σχολικό. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το ευτύχημα ήταν ότι δεν υπήρχε ανοιχτό παράθυρο και ότι η πέτρα δεν έπεσε πάνω σε κάποιο κεφάλι παιδιού.


Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Θήβας, όπου αφού τους παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα, αποχώρησαν το βράδυ της ίδιας ημέρας. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, που σχημάτισε σε βάρος του δράστη δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και φθορά ξένης περιουσίας. Σημειώνεται ότι το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους γονείς.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ερωτηθείς από τους αστυνομικούς γιατί πέταξε την πέτρα, φέρεται να απάντησε ότι «νευρίασα γιατί λίγο νωρίτερα είχα χάσει το τρένο για την Αθήνα».






Πηγή: https://www.ethnos.gr/ellada/128717_libadeia-petaxe-petra-se-sholiko-paidikoy-stathmoy-traymatizontas-4hrona-paidia
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες