Σέρρες: Ανήλικος και δυο γυναίκες ξάφρισαν 9.500 ευρώ από γραφεία - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Οκτωβρίου 29, 2020

Σέρρες: Ανήλικος και δυο γυναίκες ξάφρισαν 9.500 ευρώ από γραφεία

Λύθηκε το μυστήριο της εισβολής που έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στον χώρο των γραφείων ενός καταστήματος στην πόλη των Σερρών, από τον οποίο είχε κάνει φτερά το ποσό των 9.500 ευρώ και ταυτοποιήθηκαν οι τέσσερις Έλληνες δράστες, που δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου.


Πρόκειται για έναν ενήλικο άνδρα, δύο γυναίκες και ένα ανήλικο παιδί, οι οποίοι μπήκαν στον χώρο των γραφείων χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, ξάφρισαν τα χρήματα και έγιναν... καπνός! Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εντοπιστούν και να επιστραφούν τα χρήματα στους ιδιοκτήτες τους, αλλά και για να εξακριβωθεί αν τυχόν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές. Στο μεταξύ, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών και τους απαγγέλθηκε κατηγορία για κλοπή κατά συναυτουργία.


Ανήλικοι διέρρηξαν εξοχικό στο Αίγιο


Στα χέρια αστυνομικών της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπεσε μια σπείρα πιτσιρικάδων που διέρρηξαν το μεσημέρι της Τρίτης μια εξοχική κατοικία στο Αίγιο, αλλά ήχησε το σύστημα συναγερμού και τράπηκαν σε φυγή. Οι τρεις Έλληνες ηλικίας 16, 15 και 16 χρόνων συνελήφθησαν άμεσα από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και προέκυψε ότι οι δυο από αυτούς δεν είχαν εκδώσει καν ταυτότητες! Οι τρεις ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, στον οποίο υποβλήθηκε και δικογραφία σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας τους.






Πηγή: https://www.protothema.gr/greece/article/1059837/serres-anilikos-kai-duo-gunaikes-xafrisan-9500-euro-apo-grafeia/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες