Γεώργιος Γκιώνης:Ζημιογόνος και απαράδεκτη για την τοπική κοινωνία η απόφαση αναστολής λειτουργίας του καταστήματος ΟΤΕ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Οκτωβρίου 13, 2020

Γεώργιος Γκιώνης:Ζημιογόνος και απαράδεκτη για την τοπική κοινωνία η απόφαση αναστολής λειτουργίας του καταστήματος ΟΤΕ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Ζημιογόνος και απαράδεκτη για την τοπική κοινωνία η απόφαση αναστολής λειτουργίας του καταστήματος ΟΤΕ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ  
Ο Δήμος Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων καταγγέλλει την απόφαση του Ομίλου ΟΤΕ να κλείσει το υποκατάστημα ΟΤΕ Λουτρακίου που εξυπηρετεί πλήθος δημοτών και επισκεπτών της πόλης και του Δήμου. Είναι καθήκον όλων μας να αντιδράσουμε για να μην εφαρμοστεί αυτή η απόφαση.
Πρόκειται για μια ζημιογόνο και καταστροφική για την τοπική κοινωνία απόφαση που προκαλεί προβλήματα σε οικονομικό, εμπορικό, κοινωνικό και τουριστικό επίπεδο. Το ιδιόκτητο κατάστημα παροχής τηλεπικοινωνιών υπηρεσιών στο Λουτράκι είναι ένα κερδοφόρο υποκατάστημα που επιβάλλεται να παραμείνει ενεργό δίνοντας δυναμικά το παρόν στα οικονομικά δρώμενα της περιοχής. Επιπλέον, η αναστολή λειτουργίας του καταστήματος δημιουργεί σοβαρά οικογενειακά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα και στους εργαζομένους οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με το δίλημμα είτε της εθελουσίας απόλυσης είτε της μεταφοράς τους στον Νομό Αττικής.
Η λειτουργία του συγκεκριμένου υποκαταστήματος είναι αναγκαία. Ζητάμε την άμεση παρέμβαση της Διοίκησης της εταιρείας ΟΤΕ για την ανάκληση της εν λόγω απόφασης.
Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες