Καταγγελία: Κρύβουν κρούσματα κορωνοϊού σε σχολείο για να μην κλείσει - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Οκτωβρίου 29, 2020

Καταγγελία: Κρύβουν κρούσματα κορωνοϊού σε σχολείο για να μην κλείσει


Με την χώρα να έχει μπει για τα καλά στη δεύτερη φάση υπερμετάδοσης του κορωνοϊού και με τον αριθμό των κρουσμάτων που καθημερινά ανακοινώνονται να προκαλούν το ένα σοκ μετά το άλλο, γονείς από το 7ο δημοτικό Δάφνης καταγγέλλουν στο newsit.gr πως η διεύθυνση του σχολείου αποκρύβει τον πραγματικό αριθμό των νοσούντων με σκοπό να μην σταματήσουν τα μαθήματα!

Σύμφωνα με την λίστα των σχολικών δομών που έχουν αναστείλει την λειτουργίας τους εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού είτε κατά τμήματα είτε ως ολόκληρα σχολικά συγκροτήματα το 7ο δημοτικό της Δάφνης έχει σταματήσει την λειτουργία μέχρι ώρας μόνο του Β1 τμήματος και μάλιστα μέχρι τις 5 Νοεμβρίου.
To newsit.gr γράφει, συγκεκριμένα: «Μετά από κάποια email που στάλθηκαν στους γονείς είναι φανερό ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν βρεθεί τουλάχιστον άλλα δυο νέα κρούσματα σε τμήμα της ΣΤ’ τάξης χωρίς όμως αυτό να έχει συμπεριληφθεί στην λίστα του υπουργείου:

Όπως αναφέρεται στα email το κρούσμα που προκάλεσε την αναστολή του Β1 τμήματος αφορά την δασκάλα των εικαστικών, που βρέθηκε θετική στον ιό, ενώ τα άλλα δυο κρούσματα αφορούν μαθητές του ΣΤ2. Το συγκεκριμένο τμήμα δεν έχει συμπεριληφθεί στην λίστα του υπουργείου κι αυτό γιατί η διεύθυνση δεν επιθυμεί όπως μάθαμε το κλείσιμο του σχολείου.
Μέχρι ώρας δηλαδή έχουμε τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα, είμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων της ιχνηλάτησης και ο κάθε ένας δεν θέλει να πάρει σωστές αποφάσεις. Έτσι όχι 1547 κρούσματα θα έχουμε αλλά τα διπλάσια. Λυπάμαι γιατί αυτή η λογική θα πρέπει να έχει εφαρμοστεί σε πολλά σχολεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες