Πέτσας: Δεν υπάρχει σκέψη για απαγόρευση κυκλοφορίας - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Οκτωβρίου 05, 2020

Πέτσας: Δεν υπάρχει σκέψη για απαγόρευση κυκλοφορίας

Για εικόνα σταθεροποίησης και όχι εκθετικής αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Δεν υπάρχει σκέψη αυτή τη στιγμή για απαγόρευση της κυκλοφορίας κατά τις βραδινές ώρες» ξεκαθάρισε, ωστόσο η κυβέρνηση επεξεργάζεται τις εισηγήσεις των ειδικών για καθολική χρήση μάσκας.


Βρισκόμαστε στο δεύτερο κύμα  της πανδημίας είπε ο κ. Πέτσας, γεγονός που προκαλεί πρόσθετη ανησυχία, καθώς πλησιάζουμε στην περίοδο των κλειστών χώρων και των εποχικών ιώσεων.


«Σε ό,τι αφορά τη χώρα μας πρόσθεσε, εξακολουθούμε να τα πηγαίνουμε πολύ καλύτερα από πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες» και συνέχισε λέγοντας: «Χρειάζεται εγρήγορση και όχι εφησυχασμός, διότι πολύ εύκολα μπορεί η εικόνα να αλλάξει δραματικά».


Τα κρούσματα σε μονάδες κοινωνικής φροντίδας, όπως τα γηροκομεία, αλλά και σε χώρους εργασίας, όπου η μετάδοση γίνεται με ραγδαία αυξανόμενους ρυθμούς, αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο  τη σημασία της ατομικής ευθύνης, της τήρησης των πρωτοκόλλων, της πιστής εφαρμογής των μέτρων που συνιστούν οι ειδικοί και θεσπίζει η Πολιτεία».


Πηγή: https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/6694407/petsas-den-yparchei-skepsi-gia-apagoreysi-kykloforias?utm_medium=onesignal&utm_source=notification&utm_campaign=alert&utm_content=post
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες