Άγιοι Θεόδωροι:Ο Δήμαρχος Γ. Αλκ. Γκιώνης υποδέχτηκε τον Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας και Βουλευτή Ν. Κορινθίας Χ.Δήμα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Οκτωβρίου 30, 2020

Άγιοι Θεόδωροι:Ο Δήμαρχος Γ. Αλκ. Γκιώνης υποδέχτηκε τον Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας και Βουλευτή Ν. Κορινθίας Χ.Δήμα

 


Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης τον Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας και Βουλευτή Ν. Κορινθίας Χρίστο Δήμα, σήμερα το μεσημέρι στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η δωρεά τεσσάρων (4) προσωπικών υπολογιστών (PC) σε τέσσερα (4) σχολεία, το 1ο & 2ο Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Αγίων Θεοδώρων. Στη συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων Άρης Κωνσταντής Σκουλικαρίτης.
Ο Δήμαρχος απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς τον Υφυπουργό για τη δωρεά των φορητών υπολογιστών, αναδεικνύοντας την κοινωνική διάσταση της τεχνολογίας καθώς προσφέρει στους μαθητές της περιοχής ένα πολύτιμο εργαλείο που θα αξιοποιηθεί για τη σύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες