Βόρεια Κορέα: Θρίλερ με την πανέμορφη σύζυγο του Κιμ Γιονγκ – Φόβοι πως εκτελέστηκε - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Οκτωβρίου 23, 2020

Βόρεια Κορέα: Θρίλερ με την πανέμορφη σύζυγο του Κιμ Γιονγκ – Φόβοι πως εκτελέστηκε


Η Ρι Σολ-γιου έκανε την τελευταία δημόσια εμφάνισή πριν 10 μήνες!
Ακόμη μια ιστορία στην περίεργη μοναρχία του Κιμ Γιονγκ Ουν έχει αρχίσει να γράφεται καθώς η σύζυγός του, Ρι Σολ-γιου είναι κυριολεκτικά άφαντη!
Η πρώτη κυρία της Βόρειας Κορέας, την ακριβή ηλικία δεν γνωρίζει φυσικά κανείς όπως και τον αριθμό των παιδιών που έχει με τον Κιμ, εμφανίστηκε τελευταία φορά στις 25 Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμών του νέο Ηλιακού Έτους στο θέατρο της Πιονγκγιανκ.
H πανέμορφη Ρι είναι… άφαντη!

Εκεί εμφανίστηκε μετά από έξι χρόνια (!) και η 74χρονη (πάντα με επιφύλαξη) θεία του Κιμ, Κιμ Γιονγκ-χούι, η οποία τον βοήθησε να αναλάβει την ηγεσία της χώρας μετά το θάνατο του πατέρα του.

Και ενώ από εκείνη την μέρα έχουν γίνει πολλά εθνικά events, σε κανένα δεν έχει εμφανιστεί η Ρι και κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται ή αν είναι καλά στην υγεία της.
Φυσικά αυτό δεν άργησε να πάρει διαστάσεις νουβέλας μυστηρίου, καθώς αρκετοί αναφέρουν πως νοσεί από κορονοϊό ή ακόμη έχει εκτελεστεί!
Μια πηγή του Daily NK, με έδρα τη Νότια Κορέα, τόνισε πως η απουσία της Ρι από τα κοινά έχει αρχίσει να συζητιέται έντονα στα υψηλά κλιμάκια της Πιονγκγιάνγκ.
Μένει να δούμε αν η Ρι θα εμφανιστεί ή θα έχει πέσει και εκείνη θύμα της εξτρεμιστικής λογικής του Κιμ…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες