Φρικαλεότητα Κιμ Γιονγκ Ουν: Δίνει στους αντιφρονούντες νερό με στάχτες από καμένους συντρόφους τους - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2020

Φρικαλεότητα Κιμ Γιονγκ Ουν: Δίνει στους αντιφρονούντες νερό με στάχτες από καμένους συντρόφους τους


Μια απίστευτη είδηση από όσους επιβίωσαν από το στρατόπεδο συγκέντρωσης της Chongori.
Ένα ακόμη επεισόδιο στον μύθο που χτίζει εδώ και χρόνια, πρόσθεσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, καθώς ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας φέρεται να καίει τους αντιφρονούντες και να ρίχνει τις στάχτες τους στο πόσιμο νερό άλλων κρατουμένων!
Την φρικαλεότητα αποκάλυψαν κρατούμενοι από το στρατόπεδο συγκέντρωσης της Chongori, οι οποίοι επιβίωσαν από τα γκουλάγκ του Κιμ και διηγήθηκαν τα όσα συνέβαιναν.

Το πώς καταλήγει κανείς στην Chongori είναι φυσικά μια άλλη υπόθεση. Από το να βλέπει κάποιος Νοτιοκορεάτικη τηλεόραση μέχρι το να είναι Χριστιανός και άλλους λόγους, η Chongori είναι συνώνυμο της φρίκης.

Το να ζεις στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Chongori είναι ισοδύναμο με θανατική ποινή. Αν δεν εκτελεστεί κάποιος, τότε είναι πάρα πολύ πιθανό να πεθάνει από τραυματισμούς, κακουχίες ή ασθένειες.


Μάλιστα οι εγκαταστάσεις περιγράφονται ως «ποτισμένες με την μυρωδιά του αίματος και των πτωμάτων που σαπίζουν».

«Κάθε Δευτέρα καίγαμε τα πτώματα. Υπάρχει ένα μέρος, σαν σπίτι, όπου στοιβάζουν τα πτώματα και τα καίνε. Αφού τα κάψουμε, μαζεύαμε τις στάχτες και της βάζαμε σε δοχεία. Όταν έβρεχε οι στάχτες έτρεχαν στο πόσιμο νερό, που χρησιμοποιούσαμε», ανέφερε ένας από τους ελάχιστους διασωθέντες της φρίκης της Chongori.

Το όνομα του κρατούμενου που έκανε τις σοκαριστικές αποκαλύψεις δεν δόθηκε στην δημοσιότητα ενώ η ιστορία δημοσιεύτηκε από την Επιτροπή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη Βόρεια Κορέα (HRNK).


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες