Αδιανόητο: Σατανικός πιτσαδόρος έβαλε ξυράφια στις ζύμες – Έφτασαν στα ράφια των σούπερ μάρκετ - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Οκτωβρίου 14, 2020

Αδιανόητο: Σατανικός πιτσαδόρος έβαλε ξυράφια στις ζύμες – Έφτασαν στα ράφια των σούπερ μάρκετ


Ανατριχίλα προκαλεί η σατανική πράξη ενός 38χρονου που ήθελε να εκδικηθεί τους εργοδότες του βάζοντας τα ξυράφια μέσα στη ζύμη.
Ούτε η λέξη «αρρωστημένο», δεν είναι ικανή να περιγράψει την πράξη ενός 38χρονου στις ΗΠΑ, ο οποίος πέταξε ξυράφια μέσα στην ζύμη της εταιρείας με πίτσες που δούλευε!
Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι πως οι πίτσες αυτές έφτασαν στα ράφια των σούπερ μάρκετ, με την εταιρεία να ανακαλεί άμεσα τα προϊόντα. Είναι άγνωστο πόσοι καταναλωτές, ωστόσο, είχαν προλάβει να τις αγοράσουν.
Δράστης της σατανικής πράξης ο Nicholas Mitchell, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας ενώ ένας καταναλωτής ξεσκέπασε το περιστατικό όταν αγόρασε ζύμη και ανακάλυψε το ξυράφι.
O 38χρονος που έβαλε τα ξυράφια στις ζύμες.

Αμέσως σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό των παρτίδων με τα ξυράφια με το κίνητρο του 38χρονου να είναι οι διαφορές που είχε με τους εργοδότες τους.

«Μετά από μια ανακάλυψη μεταλλικών αντικειμένων σε προϊόντα, τα οποία αποσύρθηκαν από τα ράφια των καταστημάτων, ένας άντρας τέθηκε υπό κράτηση», ανέφερε η αστυνομία του Πόρτλαντ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες