Χάσκι κατασπάραξε μπέιμπι σίτερ – Προσοχή: Σκληρές εικόνες - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Οκτωβρίου 09, 2020

Χάσκι κατασπάραξε μπέιμπι σίτερ – Προσοχή: Σκληρές εικόνες

Μια τρομακτική εμπειρία βίωσε μια 39χρονη που είχε επιφορτιστεί τη φύλαξη δυο μικρών παιδιών, όταν ο σκύλος της οικογένειας της επιτέθηκε και την έκανε… κομμάτια – Πως γλίτωσε από τα δόντια του και είναι ακόμα ζωντανή.


  

Μια απίστευτη ιστορία με ακόμα πιο σοκαριστικής συνέπειες ήρθε στο φως, από την εξομολόγηση μιας 39χρονης για την επίθεση που δέχθηκε από ένα χάσκι.


Η άτυχη γυναίκα είχε αναλάβει να κρατήσει τα παιδιά δυο φίλων της, εξυπηρέτηση που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία καθώς από θαύμα γλίτωσε τα χειρότερα.











Η 39χρονη περιγράφει με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την εμπειρία που βίωσε, καθώς ο σκύλος την περικύκλωσε, αρχικά της άρπαξε το χέρι και στη συνέχεια της κατασπάραξε ακόμα και το πρόσωπο.


«Ο σκύλος με περίμενε… Μου άρπαξε το χέρι, με πέταξε κάτω και με έσυρε προς την κουζίνα. Έκανε έναν φοβερό θόρυβο, και ο πόνος ήταν αβάσταχτος», ανέφερε το θύμα της επίθεσης που ήταν η Ρέιτσελ Άντερσον.


«Το μόνο που μπορούσα να δω ήταν το αίμα να πετάγεται από το πρόσωπό μου και θυμάμαι τους ήχους που έκανε ο σκύλος, ήταν το πιο τρομακτικό», προσθέτει και συνεχίζει «ακόμα βλέπω στον ύπνο μου την εικόνα αυτή και ακούω το γρύλισμα του σκύλου».


Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και μετά από δυο χρόνια, τα σημάδια από τη δολοφονική επίθεση του σκυλιού στο σώμα της είναι εμφανή, αφού χρειάστηκε δεκάδες εγχειρήσεις για να καταφέρει να επιστρέψει σε μια πιο ομαλή κατάσταση…






Πηγή: https://www.newsbomb.gr/bombplus/story/1125212/xaski-katasparaxe-mpeimpi-siter-prosoxi-sklires-eikones
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες