Γονείς διώκονται για τον θάνατο της κόρης τους - Ήταν γεμάτη ψείρες - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Οκτωβρίου 01, 2020

Γονείς διώκονται για τον θάνατο της κόρης τους - Ήταν γεμάτη ψείρες

Για τον θάνατο της 12χρονης κόρης τους, κατηγορούνται δύο γονείς στην Τζόρτζια των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις αρχές, το κορίτσι είχε τόσο σοβαρό πρόβλημα με ψείρες, που μπορεί να του προκάλεσε ανακοπή.



Η 37χρονη μητέρα και ο 38χρονος πατέρας είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες για φόνο δεύτερου βαθμού, καθώς τοπικό δικαστήριο έκρινε πριν λίγες μέρες ότι υπάρχουν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος τους, ώστε να προχωρήσει η υπόθεση στη Δικαιοσύνη, όπως αναφέρει η New York Post.


Ειδικός κατέθεσε ότι το άτυχο κορίτσι, τη στιγμή του θανάτου του, είχε "την πιο σοβαρή" προσβολή από ψείρες που έχει δει ποτέ του. Επεσήμανε ότι το πρόβλημα με τις ψείρες, το οποίο πιθανότατα είχε διάρκεια τουλάχιστον 3 έτη, μείωσε τα επίπεδα σιδήρου στο αίμα της, οδήγησε σε αναιμία και στο τραγικό τέλος, με ανακοπή. Η μητέρα της υποστήριξε στις αρχές ότι η 12χρονη δεν είχε κάνει για τουλάχιστον μιάμιση εβδομάδα πριν τον θάνατό της.


Το παιδί βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, τον περασμένο μήνα, στο σπίτι της οικογένειας. Η μητέρα κάλεσε τις αρχές αναφέροντας ότι η κόρη της δεν ανταποκρινόταν. Η προκαταρκτική αιτία θανάτου ήταν η καρδιακή ανακοπή με δευτερεύουσα αιτία την σοβαρή αναιμία, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων WMAZ-TV.


Όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι τον Αύγουστο, βρήκαν παράσιτα σε όλο το στρώμα, στα παιχνίδια και στα έπιπλα στο δωμάτιο της μικρής, σύμφωνα με τους αξιωματούχους.






Πηγή: https://www.news247.gr/kosmos/goneis-diokontai-gia-ton-thanato-tis-koris-toys-itan-gemati-pseires.9003822.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες