Απίστευτες καταστροφές από την κακοκαιρία στο Νέο Ηράκλειο! Ξηλώθηκαν σκεπές, καταστράφηκαν αυτοκίνητα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Οκτωβρίου 13, 2020

Απίστευτες καταστροφές από την κακοκαιρία στο Νέο Ηράκλειο! Ξηλώθηκαν σκεπές, καταστράφηκαν αυτοκίνητα


Χάος άφησε πίσω του το μπουρίνι που έπληξε τα ξημερώματα της Τρίτης (13.10.2020) την Αττική. Η κακοκαιρία έφερε πολλή βροχή, που αν και κράτησε λίγο, προκάλεσε πολλά προβλήματα, ιδιαίτερα στο Νέο Ηράκλειο. Πάνω από 130 οι κλήσεις στην Πυροσβεστική για απάντληση υδάτων και πεσμένα δέντρα. Προβλήματα και στις γραμμές του ΗΣΑΠ αλλά και διακοπές ρεύματος στην Αττική.
Η καταστροφή που άφησε πίσω της η κακοκαιρία που έπληξε την Αττική νωρίτερα, προκαλεί σοκ. Ξηλωμένες σκεπές, πεσμένα δέντρα, κατεστραμμένα αυτοκίνητα, σπίτια πλημμυρισμένα στο Ηράκλειο, κίνηση στους δρόμους, προβλήματα παντού.


Η βροχή στην Αττική ξεκίνησε λίγο πριν από τις 06:00 το πρωί και σταμάτησε σχεδόν μια ώρα μετά. Αλλά μέσα σε αυτό το διάστημα πλημμύρισαν δρόμοι, έπεσαν δέντρα, προκλήθηκαν καταστροφές, κυρίως στο Νέο Ηράκλειο.

 



Οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες περιοχές μετατράπηκαν σε ποτάμια από την καταρρακτώδη βροχή που έπληξε το λεκανοπέδιο τα ξημερώματα. Οι κλήσεις που έχει δεχτεί έως αυτή την ώρα η Πυροσβεστική είναι περισσότερες από 137, οι 27 απ’ αυτές για απάντληση υδάτων και οι υπόλοιπες για αφαίρεση αντικειμένων (δέντρων που έπεσαν κτλ).

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στο Ηράκλειο, η Νέα Ιωνία, το Αιγάλεω, το Περιστέρι και το Μοσχάτο, όπου οι κλήσεις για αντλήσεις υδάτων παρουσιάζουν αυξητική τάση, καθώς ανοίγουν τα καταστήματα, πολλά από τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τα βρίσκουν πλημμυρισμένα.


Προβλήματα στις μετακινήσεις με τον ΗΣΑΠ έχουν επίσης δημιουργηθεί, λόγω πτώσης δέντρου σε σημείο ανάμεσα στους σταθμούς Ειρήνης και Νέου Ηρακλείου. Αυτήν την ώρα τα δρομολόγια πραγματοποιούνται από Κηφισιά μέχρι Ειρήνη και από Νέα Ιωνία μέχρι Πειραιά, Στο σημείο ήδη βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Επίσης, σε διάφορες περιοχές της Αττικής προκλήθηκαν διακοπές ρεύματος. Τα προβλήματα εντοπίζονται σε τμήματα των περιοχών Αλίμου, Αργυρούπολης, Νέου Ηρακλείου και Αλσούπολης και η αποκατάσταση σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ αναμένεται σύντομα.
newsit.gr

Δείτε τις καταστροφές στο Ηράκλειο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες