Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» η Αττική - Αυτά είναι τα νέα πιο σκληρά μέτρα που έρχονται - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Οκτωβρίου 11, 2020

Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» η Αττική - Αυτά είναι τα νέα πιο σκληρά μέτρα που έρχονται

Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους του χώρους, κλείσιμο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως εστιατόρια και καφέ, αλλά και αυστηροί περιορισμοί στην μετακίνηση είναι μόνο κάποια από τα μέτρα που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στην Αττική λόγω κορονοϊού, εάν τεθεί από τις Αρχές στο «επίπεδο 4» (αυξημένου κινδύνου).


Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι για να μπει σε εφαρμογή το ύψιστο σχέδιο προφύλαξης θα πρέπει να διπλασιαστούν τα κρούσματα στην Αττική φτάνοντας τα 700 και ενδεχομένως τα 800 σε καθημερινή βάση. Η σημερινή εικόνα που παρουσιάζουν τα επιδημιολογικά στοιχεία θεωρείται σταθερή και δεν υπάρχει μέχρι στιγμής φόβος για κλείσιμο των εστιατορίων και τον μπαρ στις 10 το βράδυ. Σημειώνεται ότι χθες, Σάββατο (10/10), καταγράφηκαν 306 συνολικά κρούσματα εκ των οποίων τα 165 εντοπίζονται στην Αττική.





Για την ώρα στο «επίπεδο 3» βρίσκονται η Αττική, η Αχαΐα, η Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, τα Ιωάννινα, η Κοζάνη, η Καστοριά, η Πέλλα, το Ηράκλειο, η Θήρα, η Σάμος, η Μυτιλήνη κι η Ζάκυνθος.






Πηγή: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1125824/koronoios-sto-kokkino-i-attiki-ayta-einai-ta-nea-pio-sklira-metra-poy-erxontai
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες